account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Taste and Colours

Taste and Colours

Dineren in de keuken
Beleef het unieke restaurant concept van Taste and Colours, waarbij je letterlijk in de keuken dineert en de chef en zijn team in actie ziet.

Een sleutelwoord bij Taste and Colours is speelsheid.
Bij ons geen formeel gedoe, maar een warme sfeer. Het begint al bij de deur. Je moet letterlijk aan de bel trekken om binnen te komen. Ze kunnen we je persoonlijk verwelkomen in ons kleine restaurant van maximum 24 couverts.
Bij mooi weer kan je dineren in onze ommuurde stadstuin, die een 70-tal soorten kruiden en eetbare bloemen rijk is.

Respect voor product en natuur
Die speelsheid vind je ook terug op het bord. Dirkjan heeft doorheen de jaren een eigen stijl ontwikkeld, gekenmerkt door pure smaken met respect voor het product en de natuur. Hij werkt hiervoor samen met gepassioneerde mensen die trouw zijn aan dezelfde idealen. Ambacht en beperkte kweek van producten van uitzonderlijke kwaliteit zijn heel belangrijk binnen ons concept.

Dit wordt ook vertaald in onze wijnkeuze. Hier ligt de focus op bio- en natuurwijnen omdat deze perfect aansluiten bij de pure keuken van Dirkjan.
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jean-Pierre Noël

Fantastisch adres voor een heerlijke, verrassende gastronomische belevenis waar je van begin tot einde verwend wordt door de gastvrouw en haar team! We komen zeker terug!

za 04 juli 2020

Rembrand Vanneste

Heerlijk dineren in een prachtig restaurant waar niet enkel de smaken juist zitten. Om van te smelten. We waren er bij momenten stil van. Alles klopt er en als je er gaat eten je hart automatisch sneller.

vr 03 juli 2020

Dimitri Duthoo

Superadres in Kortrijk, een ervaring!

vr 03 juli 2020

C.

vriendelijk onthaal, gepersonaliseerde bediening, smaakbommetjes als gerechten en dit alles in een huiselijke en gemoedelijke sfeer.

vr 06 maart 2020