no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Taste and Colours

Taste and Colours

Dineren in de keuken
Beleef het unieke restaurant concept van Taste and Colours, waarbij je letterlijk in de keuken dineert en de chef en zijn team in actie ziet.

Een sleutelwoord bij Taste and Colours is speelsheid.
Bij ons geen formeel gedoe, maar een warme sfeer. Het begint al bij de deur. Je moet letterlijk aan de bel trekken om binnen te komen. Ze kunnen we je persoonlijk verwelkomen in ons kleine restaurant van maximum 24 couverts.
Bij mooi weer kan je dineren in onze ommuurde stadstuin, die een 70-tal soorten kruiden en eetbare bloemen rijk is.

Respect voor product en natuur
Die speelsheid vind je ook terug op het bord. Dirkjan heeft doorheen de jaren een eigen stijl ontwikkeld, gekenmerkt door pure smaken met respect voor het product en de natuur. Hij werkt hiervoor samen met gepassioneerde mensen die trouw zijn aan dezelfde idealen. Ambacht en beperkte kweek van producten van uitzonderlijke kwaliteit zijn heel belangrijk binnen ons concept.

Dit wordt ook vertaald in onze wijnkeuze. Hier ligt de focus op bio- en natuurwijnen omdat deze perfect aansluiten bij de pure keuken van Dirkjan.
  • Bistronomie
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit

Gilles Deplancke

Ongelooflijke aanrader. Heel vriendelijke ontvangst, heel aangenaam concept waarbij je de chef uw bord(en) ziet klaarmaken voor uw neus, en belangrijkst van al: heel mooi afgewerkte en super lekkere gerechten. Enorm van genoten!

za 24 maart 2018

Marc Holvoet

Op aanraden van...hebben we dit restaurant bezocht. Een aangename ervaring, vriendelijke service en de kok kent zijn vak ten top. We komen daar zeker terug. Een aanrader!

vr 23 maart 2018

W. uit Ronse

Pure verwennerij van de inwendige mens!

vr 09 maart 2018

N. uit Izegem

Het was uitstekend en we waren allemaal heel aangenaam verrast! Heel lekker eten, lekkere wijnen, rustig en gezellig kader., vriendelijke mensen. Alles tot in de puntjes verzorgd. Een aanrader voor wie zich culinair wil laten verwennen in een ontspannende sfeer!

do 08 maart 2018