account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Taste and Colours

Taste and Colours

Dineren in de keuken
Beleef het unieke restaurant concept van Taste and Colours, waarbij je letterlijk in de keuken dineert en de chef en zijn team in actie ziet.

Een sleutelwoord bij Taste and Colours is speelsheid.
Bij ons geen formeel gedoe, maar een warme sfeer. Het begint al bij de deur. Je moet letterlijk aan de bel trekken om binnen te komen. Ze kunnen we je persoonlijk verwelkomen in ons kleine restaurant van maximum 24 couverts.
Bij mooi weer kan je dineren in onze ommuurde stadstuin, die een 70-tal soorten kruiden en eetbare bloemen rijk is.

Respect voor product en natuur
Die speelsheid vind je ook terug op het bord. Dirkjan heeft doorheen de jaren een eigen stijl ontwikkeld, gekenmerkt door pure smaken met respect voor het product en de natuur. Hij werkt hiervoor samen met gepassioneerde mensen die trouw zijn aan dezelfde idealen. Ambacht en beperkte kweek van producten van uitzonderlijke kwaliteit zijn heel belangrijk binnen ons concept.

Dit wordt ook vertaald in onze wijnkeuze. Hier ligt de focus op bio- en natuurwijnen omdat deze perfect aansluiten bij de pure keuken van Dirkjan.
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Johann Allaert

Uitzonderlijk goed lekker en heel culinair genoten van artistieke gastronomische creativiteit in een uiterst gezellig kader.

wo 26 september 2018

Frank Van Puymbroeck

Het is toch altijd weer een nieuwe culinaire ontdekking bij T&C. Bedankt voor de smaken, de kleuren en de passie.

wo 19 september 2018

Filip Huysentruyt

Als een echte vakman bereid Chef Dirk-Jan in de open keuken zijn gerechten die door gastvrouw Hilde met de glimlach worden opgediend. Het resultaat zie je en proef je! We hebben ervan genoten! Bedankt Filip Huysentruyt en Co

za 08 september 2018

W. uit Ronse

Van ontvangst tot dessert, van hapjes tot gemoedelijke babbels tussendoor en erna, alles beviel ons uitermate wel. Zeker en nogmaals voor herhaling vatbaar moesten we terplekke al concluderen. Top!

vr 07 september 2018