account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Taste and Colours

Taste and Colours

Dineren in de keuken
Beleef het unieke restaurant concept van Taste and Colours, waarbij je letterlijk in de keuken dineert en de chef en zijn team in actie ziet.

Een sleutelwoord bij Taste and Colours is speelsheid.
Bij ons geen formeel gedoe, maar een warme sfeer. Het begint al bij de deur. Je moet letterlijk aan de bel trekken om binnen te komen. Ze kunnen we je persoonlijk verwelkomen in ons kleine restaurant van maximum 24 couverts.
Bij mooi weer kan je dineren in onze ommuurde stadstuin, die een 70-tal soorten kruiden en eetbare bloemen rijk is.

Respect voor product en natuur
Die speelsheid vind je ook terug op het bord. Dirkjan heeft doorheen de jaren een eigen stijl ontwikkeld, gekenmerkt door pure smaken met respect voor het product en de natuur. Hij werkt hiervoor samen met gepassioneerde mensen die trouw zijn aan dezelfde idealen. Ambacht en beperkte kweek van producten van uitzonderlijke kwaliteit zijn heel belangrijk binnen ons concept.

Dit wordt ook vertaald in onze wijnkeuze. Hier ligt de focus op bio- en natuurwijnen omdat deze perfect aansluiten bij de pure keuken van Dirkjan.
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B. uit Rekkem

Zeer warme en hartelijke ontvangst. Het eten was er fantastisch! Een absolute aanrader!

wo 04 december 2019

Louise-Marie Musschoot

Het was een unieke ervaring om te gaan eten bij Taste and Colours. Niet alleen het eten, maar ook de gastvrouw en de setting waren uitstekend. Het is precies alsof je in een living bij iemand thuis zit te eten.

wo 27 november 2019

I.

We hebben genoten van de culinaire kunstwerkjes op ons bord.

za 16 november 2019

C.

Kort samengevat, het was gewoonweg super 👍. Het was er gezellig warm, heel vriendelijke bediening, heel lekker eten, echt een aanrader. Wij hebben al heel wat zaken bezocht die in de Michelingids staan en ook sterrenrestaurants, maar prijs/kwaliteit kwam Taste & Colours er voor ons één van de beste uit. We komen zeker nog terug.

za 26 oktober 2019