no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Taste and Colours

Taste and Colours

Dineren in de keuken
Beleef het unieke restaurant concept van Taste and Colours, waarbij je letterlijk in de keuken dineert en de chef en zijn team in actie ziet.

Een sleutelwoord bij Taste and Colours is speelsheid.
Bij ons geen formeel gedoe, maar een warme sfeer. Het begint al bij de deur. Je moet letterlijk aan de bel trekken om binnen te komen. Ze kunnen we je persoonlijk verwelkomen in ons kleine restaurant van maximum 24 couverts.
Bij mooi weer kan je dineren in onze ommuurde stadstuin, die een 70-tal soorten kruiden en eetbare bloemen rijk is.

Respect voor product en natuur
Die speelsheid vind je ook terug op het bord. Dirkjan heeft doorheen de jaren een eigen stijl ontwikkeld, gekenmerkt door pure smaken met respect voor het product en de natuur. Hij werkt hiervoor samen met gepassioneerde mensen die trouw zijn aan dezelfde idealen. Ambacht en beperkte kweek van producten van uitzonderlijke kwaliteit zijn heel belangrijk binnen ons concept.

Dit wordt ook vertaald in onze wijnkeuze. Hier ligt de focus op bio- en natuurwijnen omdat deze perfect aansluiten bij de pure keuken van Dirkjan.
  • Bistronomie
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit

Dominique Hugelier

Genoten van lekkere en verrassende gerechten, bereid volgens de regels van de kunst. Een echte aanrader !

za 02 juni 2018

Gerda op de Beeck

Super totaalbeleving. Wij hebben vijf uur aan tafel gezeten en ons geen minuut verveelt. Zeer lekker gegeten van begin tot einde, zeker ook voldoende en het zicht op de keuken maakte het plaatje compleet! Wij komen zeker in het wildseizoen terug!

za 02 juni 2018

L.

Verrassende, intense smaken. Overheerlijk

za 26 mei 2018

Saskia de Wijs

We hebben zalig gegeten en gedronken! En wat een mooie zaak. Fijn om de kok aan het werk te zien en zijn rust te behouden wanneer het wat drukker was. Een perfect teamwork tussen hem en zijn vrouw. Erg sympathieke mensen met een veel liefde vr het restaurantwezen!

za 12 mei 2018