account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Taste and Colours

Taste and Colours

Dineren in de keuken
Beleef het unieke restaurant concept van Taste and Colours, waarbij je letterlijk in de keuken dineert en de chef en zijn team in actie ziet.

Een sleutelwoord bij Taste and Colours is speelsheid.
Bij ons geen formeel gedoe, maar een warme sfeer. Het begint al bij de deur. Je moet letterlijk aan de bel trekken om binnen te komen. Ze kunnen we je persoonlijk verwelkomen in ons kleine restaurant van maximum 24 couverts.
Bij mooi weer kan je dineren in onze ommuurde stadstuin, die een 70-tal soorten kruiden en eetbare bloemen rijk is.

Respect voor product en natuur
Die speelsheid vind je ook terug op het bord. Dirkjan heeft doorheen de jaren een eigen stijl ontwikkeld, gekenmerkt door pure smaken met respect voor het product en de natuur. Hij werkt hiervoor samen met gepassioneerde mensen die trouw zijn aan dezelfde idealen. Ambacht en beperkte kweek van producten van uitzonderlijke kwaliteit zijn heel belangrijk binnen ons concept.

Dit wordt ook vertaald in onze wijnkeuze. Hier ligt de focus op bio- en natuurwijnen omdat deze perfect aansluiten bij de pure keuken van Dirkjan.
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Y.

Vriendelijk ontvangst. Huiselijke warme sfeer. Het eten was fantastisch, een smaakbom! Heel leuk dat de kok op het einde even persoonlijk tot bij iedere tafel komt. Zeker voor herhaling vatbaar! Juist jammer dat we geen tafeltje hadden bij de keuken, wat juist het leuke concept was dat de kok bezig is in een open keuken.

za 08 juni 2019

Myriam Bossaert

Super ontvangst, super bediening met kennis van producten, en bovenal heel lekkere en fijne keuken.

za 18 mei 2019

I. uit Kortrijk

Het is telkens een unieke ervaring en verrassend lekker. Een totaal concept waar je dagen van kan nagenieten.

za 11 mei 2019

Siegfried Desmet

Mijn vrouwtje en ik heb genoten van dit culinair genoegen! We werden verwend met zoveel verschillende smaakcombinaties, een toppertje!

za 11 mei 2019