account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Taste and Colours

Taste and Colours

Dineren in de keuken
Beleef het unieke restaurant concept van Taste and Colours, waarbij je letterlijk in de keuken dineert en de chef en zijn team in actie ziet.

Een sleutelwoord bij Taste and Colours is speelsheid.
Bij ons geen formeel gedoe, maar een warme sfeer. Het begint al bij de deur. Je moet letterlijk aan de bel trekken om binnen te komen. Ze kunnen we je persoonlijk verwelkomen in ons kleine restaurant van maximum 24 couverts.
Bij mooi weer kan je dineren in onze ommuurde stadstuin, die een 70-tal soorten kruiden en eetbare bloemen rijk is.

Respect voor product en natuur
Die speelsheid vind je ook terug op het bord. Dirkjan heeft doorheen de jaren een eigen stijl ontwikkeld, gekenmerkt door pure smaken met respect voor het product en de natuur. Hij werkt hiervoor samen met gepassioneerde mensen die trouw zijn aan dezelfde idealen. Ambacht en beperkte kweek van producten van uitzonderlijke kwaliteit zijn heel belangrijk binnen ons concept.

Dit wordt ook vertaald in onze wijnkeuze. Hier ligt de focus op bio- en natuurwijnen omdat deze perfect aansluiten bij de pure keuken van Dirkjan.
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Philippe Hanet

Charmant en gezellig zoals bij U thuis, maar geraffineerder. ´A must do 🥂´

do 31 januari 2019

L. uit Kortrijk

Zeer geslaagd menu, met originele, verrassende smaken. Het geheel in een gezellig kader, met uiterst sympathieke kok en gastvrouw.

do 31 januari 2019

R.

Heerlijke en verrassende gerechten, supervriendelijke bediening en een gepassioneerde chef... wat moet je meer hebben voor een culinair zeer geslaagde avond

za 12 januari 2019

Fany Vanderbeken

Onze eerste ervaring bij Taste and Colours was schitterend, na een hartelijk ontvangst met een woordje uitleg door de gastvrouw over de menu en de keuze van aangepaste wijnen kregen we een aangename bediening van het begin tot het eind. Een verwennerij van aankomst tot vertrek, wij zijn meer dan fan. Het volledige plaatje klopt, van interieur, bediening, gastvrouw, personeel en uiteraard de lekkere keuken. Een aanrader.

za 12 januari 2019