account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Taste and Colours

Taste and Colours

Dineren in de keuken
Beleef het unieke restaurant concept van Taste and Colours, waarbij je letterlijk in de keuken dineert en de chef en zijn team in actie ziet.

Een sleutelwoord bij Taste and Colours is speelsheid.
Bij ons geen formeel gedoe, maar een warme sfeer. Het begint al bij de deur. Je moet letterlijk aan de bel trekken om binnen te komen. Ze kunnen we je persoonlijk verwelkomen in ons kleine restaurant van maximum 24 couverts.
Bij mooi weer kan je dineren in onze ommuurde stadstuin, die een 70-tal soorten kruiden en eetbare bloemen rijk is.

Respect voor product en natuur
Die speelsheid vind je ook terug op het bord. Dirkjan heeft doorheen de jaren een eigen stijl ontwikkeld, gekenmerkt door pure smaken met respect voor het product en de natuur. Hij werkt hiervoor samen met gepassioneerde mensen die trouw zijn aan dezelfde idealen. Ambacht en beperkte kweek van producten van uitzonderlijke kwaliteit zijn heel belangrijk binnen ons concept.

Dit wordt ook vertaald in onze wijnkeuze. Hier ligt de focus op bio- en natuurwijnen omdat deze perfect aansluiten bij de pure keuken van Dirkjan.
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Niels Van Den Berge

Top avond gehad in Taste and Colours! Aanrader voor iedereen die lekker eten kan appreciëren

za 05 oktober 2019

C. uit Aartrijke

Top restaurant met een top service. De ongedwongen en gemoedelijke sfeer was heel erg fijn. Geen stijf gedoe. Ook zeer goed advies over de wijnen en de vrijheid v kiezen en combineren tss de verschillende gesuggereerde selecties. Geen menu met keuze, maar 1 vaste verrassing vd chef. Super leuk en wauw wat kan die man koken. Resultaat: een fantastische ervaring die maar met 1 woord kan omschreven worden... ZALIG ! Hier komen we zonder twijfel terug.

za 21 september 2019

P.

Schitterend!

za 14 september 2019

Didier Nachtergaele

Bedankt voor een gezellige, aangename avond. Van ontvangst tot vertrek : alles was tiptop. Een ontspannen sfeer , een zeer aangename gastvrouw en het eten was meer dan tongstrelend. Geen restaurant gevoel , precies of we zaten thuis aan tafel. Mooi concept en zeker voor herhaling vatbaar.

za 07 september 2019