account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Taste and Colours

Taste and Colours

Dineren in de keuken
Beleef het unieke restaurant concept van Taste and Colours, waarbij je letterlijk in de keuken dineert en de chef en zijn team in actie ziet.

Een sleutelwoord bij Taste and Colours is speelsheid.
Bij ons geen formeel gedoe, maar een warme sfeer. Het begint al bij de deur. Je moet letterlijk aan de bel trekken om binnen te komen. Ze kunnen we je persoonlijk verwelkomen in ons kleine restaurant van maximum 24 couverts.
Bij mooi weer kan je dineren in onze ommuurde stadstuin, die een 70-tal soorten kruiden en eetbare bloemen rijk is.

Respect voor product en natuur
Die speelsheid vind je ook terug op het bord. Dirkjan heeft doorheen de jaren een eigen stijl ontwikkeld, gekenmerkt door pure smaken met respect voor het product en de natuur. Hij werkt hiervoor samen met gepassioneerde mensen die trouw zijn aan dezelfde idealen. Ambacht en beperkte kweek van producten van uitzonderlijke kwaliteit zijn heel belangrijk binnen ons concept.

Dit wordt ook vertaald in onze wijnkeuze. Hier ligt de focus op bio- en natuurwijnen omdat deze perfect aansluiten bij de pure keuken van Dirkjan.
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

W. uit Hooglede

Dit was voor ons een ontdekking. Tof concept, lekker eten, lekkere passende wijnen.

za 10 augustus 2019

REBECCA De Wint

Een toprestaurant! Ontzettend lekker gegeten, mooie presentatie van de bordjes, supervriendelijke bediening...kortom...the place to be!!!

za 10 augustus 2019

B. uit Antwerpen

Het was een fantastische beleving waarbij alle gerechten een verrassing waren zowel smaak als presentatie.

vr 02 augustus 2019

F.

Terug fantastisch gegeten! Geen keuzestress, leuk om je te laten verrassen! Zeer fijn en verrassende gerechtjes alsook de mooie aangepaste biowijnen. Een topadresje om culinair te eten/genieten!

do 18 juli 2019