account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Taste and Colours

Taste and Colours

Dineren in de keuken
Beleef het unieke restaurant concept van Taste and Colours, waarbij je letterlijk in de keuken dineert en de chef en zijn team in actie ziet.

Een sleutelwoord bij Taste and Colours is speelsheid.
Bij ons geen formeel gedoe, maar een warme sfeer. Het begint al bij de deur. Je moet letterlijk aan de bel trekken om binnen te komen. Ze kunnen we je persoonlijk verwelkomen in ons kleine restaurant van maximum 24 couverts.
Bij mooi weer kan je dineren in onze ommuurde stadstuin, die een 70-tal soorten kruiden en eetbare bloemen rijk is.

Respect voor product en natuur
Die speelsheid vind je ook terug op het bord. Dirkjan heeft doorheen de jaren een eigen stijl ontwikkeld, gekenmerkt door pure smaken met respect voor het product en de natuur. Hij werkt hiervoor samen met gepassioneerde mensen die trouw zijn aan dezelfde idealen. Ambacht en beperkte kweek van producten van uitzonderlijke kwaliteit zijn heel belangrijk binnen ons concept.

Dit wordt ook vertaald in onze wijnkeuze. Hier ligt de focus op bio- en natuurwijnen omdat deze perfect aansluiten bij de pure keuken van Dirkjan.
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Metalen Verhoestraete

Van begin tot einde was alles dik in orde, de verrassingen volgden elkaar op en het eten was een verwennerij voor ons smaak orgaan!

za 08 december 2018

Goedel Vermandere

Steeds een aangename culinaire verrassing in een sfeervolle decor en huiselijke sfeer. De gerechten zijn zalig lekker met combinaties die perfect matchen. Ze worden mooi gepresenteerd. Klanten worden hier ‘gesoigneerd’ als de beste. Een adresje om telkens opnieuw naar terug te gaan.

za 01 december 2018

G.

Geweldige kok. De inkijk in de keuken is fantastisch (eigenlijk zit je bijna in de keuken te eten)! Mocht ik dichter bij Kortrijk wonen, had ik een nieuw huistestaurant gevonden.

za 01 december 2018

N. uit Ruien

We genoten van een heerlijke maaltijd! Het concept van de open keuken was fijn om te beleven!

vr 30 november 2018