account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Taste and Colours

Taste and Colours

Dineren in de keuken
Beleef het unieke restaurant concept van Taste and Colours, waarbij je letterlijk in de keuken dineert en de chef en zijn team in actie ziet.

Een sleutelwoord bij Taste and Colours is speelsheid.
Bij ons geen formeel gedoe, maar een warme sfeer. Het begint al bij de deur. Je moet letterlijk aan de bel trekken om binnen te komen. Ze kunnen we je persoonlijk verwelkomen in ons kleine restaurant van maximum 24 couverts.
Bij mooi weer kan je dineren in onze ommuurde stadstuin, die een 70-tal soorten kruiden en eetbare bloemen rijk is.

Respect voor product en natuur
Die speelsheid vind je ook terug op het bord. Dirkjan heeft doorheen de jaren een eigen stijl ontwikkeld, gekenmerkt door pure smaken met respect voor het product en de natuur. Hij werkt hiervoor samen met gepassioneerde mensen die trouw zijn aan dezelfde idealen. Ambacht en beperkte kweek van producten van uitzonderlijke kwaliteit zijn heel belangrijk binnen ons concept.

Dit wordt ook vertaald in onze wijnkeuze. Hier ligt de focus op bio- en natuurwijnen omdat deze perfect aansluiten bij de pure keuken van Dirkjan.
  • Bistronomie
  • BE-GUSTO
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit

R.

Super lekker eten in een supergezellige setting. Dirk-jan en Hilde hebben ons echt kunnen verwennen met culinaire topkwaliteit!

vr 10 augustus 2018

J. uit Wevelgem

Heel lekker geten, passende wijntjes erbij, gezellige ontvangst, kortom een adresje om te onthouden en terug te keren! Chapeau!

za 04 augustus 2018

Hilde De Rore

Altijd een culinaire verwennerij

vr 03 augustus 2018

Philippe Moerman

Verrassende smaakcombinaties, genereuze porties, interessante wijnkeuze en een attente bediening... hier keer ik graag vaak terug.

do 19 juli 2018