account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Ter Weyngaerd

Ter Weyngaerd

Geschiedenis
Reeds meer dan vijfentwintig jaar is restaurant Ter Weyngaerd een gevestigde waarde in Izegem. In 1997 is het restaurant verhuisd naar een herenhuis net buiten het centrum van de stad.

Er is een ruime tuin met buitenterras alsook een veranda die geschikt is voor groepen tot 30 personen.

Van zakenlunches tot gastronomie
Chef Geert Vandermersch biedt een gastronomisch menu aan met 1 of 2 voorgerechten en keuze hoofdgerecht.

Naast het menu wordt op maandag, donderdag en vrijdag een vlotte lunch geserveerd of kan u kiezen tussen enkele suggesties aan de kaart.

Een uitgebreide wijnkaart
Sonja Pattyn staat niet enkel in de zaal, maar is ook sommelier. Zij stelt de wijnkaart samen en helpt u graag bij uw keuze, zodat wijn en gerecht een harmonisch geheel vormen.

Goede smaak kent geen grenzen en op de wijnkaart vind je dan ook wijnen uit minder gekende regio’s zoals Australië en Zuid-Amerika.
  • Gault&Millau
  • Laadpaal auto
  • Culibel
  • Duvel steunt de horeca cadeaubonactie
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B. uit Rumbeke

Toprestaurant, onverslaanbaar in prijs/kwaliteit. Coronaregels strikt ogevolgd, je moet zeker niet bang daar besmet te geraken!

za 25 juli 2020

L.

Dik in orde,aanrader

vr 24 juli 2020

Lode Ryngaert

Was een eerste kennismaking met dit restaurant.Kwalitatieve producten en zeer vriendelijke bediening.Mag zeker aangeraden worden.

za 18 juli 2020

J.

zoals gewoonlijk hebben we genoten van het lekkere eten en de vriendelijke bediening.coronamaatregelen worden correct toegepast.we kijken al uit naar ons volgende etentje.

do 16 juli 2020