account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Harbour Club Amsterdam Oost

The Harbour Club Amsterdam Oost

Restaurant The Harbour Club Amsterdam Oost in Amsterdam is een van dé culi-hotspots van de bruisende hoofdstad. Op een supertoffe locatie, met een industriële look & feel, geniet je bij dit restaurant van internationale klasse als het op eten en beleving aankomt.

Op het menu vind je diverse smaakmakers, van gangbaar comfort food tot chiquer, exclusiever eten. Zo kan je ook kiezen voor juicy steaks en kaviaar die tot de crème de la crème behoort. Hardloper is de verrukkelijke fruit de mer, een aanrader, als je het ons vraagt.

Een tafeltje reserveren bij The Harbour Club, betekent hoe dan ook een heerlijke middag of avond. Bij mooi weer kruip je hier weg in een van de loungestoelen op het terras. Met uitzicht over het water kun je je hier wel een middagje vermaken. Geluksvogels met een eigen boot meren trouwens ook makkelijk even aan voor een klein hapje of drankje op het terras, heerlijk toch?

Ga deze tikkeltje chique hotspot zelf bekijken! Reserveer snel een tafeltje, online makkelijk geregeld en direct bevestigd.
Stel een vraag
Beoordelingen

7.8

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 7.6/10   Service
  • 7.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Het was weer super, dat is het bijna altijd! Fantastische service gisterenavond, eten en drankjes waren heerlijk!

zo 03 november 2019

Peter Meyer

Super lekker, top bediening, goede sfeer. Belevings gastronomie.

di 29 oktober 2019

S.

Zeer leuke avond gehad met heerlijk eten en een goeie bediening! Chille sfeer met goeie muziek!

za 26 oktober 2019

Steffie Schutjens

Onze eerste keer eten bij the Harbour CLub was gewoon WAAUW!! Heerlijk een aanrader voor iedereen!!

di 22 oktober 2019