account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Harbour Club Amsterdam Oost

The Harbour Club Amsterdam Oost

Restaurant The Harbour Club Amsterdam Oost in Amsterdam is een van dé culi-hotspots van de bruisende hoofdstad. Op een supertoffe locatie, met een industriële look & feel, geniet je bij dit restaurant van internationale klasse als het op eten en beleving aankomt.

Op het menu vind je diverse smaakmakers, van gangbaar comfort food tot chiquer, exclusiever eten. Zo kan je ook kiezen voor juicy steaks en kaviaar die tot de crème de la crème behoort. Hardloper is de verrukkelijke fruit de mer, een aanrader, als je het ons vraagt.

Een tafeltje reserveren bij The Harbour Club, betekent hoe dan ook een heerlijke middag of avond. Bij mooi weer kruip je hier weg in een van de loungestoelen op het terras. Met uitzicht over het water kun je je hier wel een middagje vermaken. Geluksvogels met een eigen boot meren trouwens ook makkelijk even aan voor een klein hapje of drankje op het terras, heerlijk toch?

Ga deze tikkeltje chique hotspot zelf bekijken! Reserveer snel een tafeltje, online makkelijk geregeld en direct bevestigd.
Stel een vraag
Beoordelingen

7.7

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 7.5/10   Service
  • 7.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Rick Swart

Top avond gehad met heeeeerlijke sushi

za 14 september 2019

M.

Marissa was excellent. Great music. Sushi was wonderful

vr 13 september 2019

B.

We hebben een geweldige avond gehad met als absolute hoogtepunt de geweldige service

wo 11 september 2019

M.

Highest quality of everything ! Will be back :-)

vr 06 september 2019