account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

The Millèn Restaurant

The Millèn Restaurant

Midden in het hart van Rotterdam vindt u sinds juli 2018 restaurant the Millèn van chef-kok en eigenaar Wim Severein. The Millèn is gevestigd in de iconische Millenniumtoren, op de eerste verdieping van het Rotterdam Marriott Hotel.
Onze liefde voor goed eten vertaalt zich in verrassende menu’s waarin pure ingrediënten uit het seizoen de basis vormen. We selecteren hiervoor de beste ingrediënten en producten, die met zorg en aandacht door onze leveranciers worden aangeboden.
Fijnproevers en liefhebbers ontsnappen hier even aan de hectiek van de altijd bruisende metropool. Zij genieten bij restaurant The Millèn van een culinaire lunch of diner, zowel zakelijk als privé.
Ons restaurant is op 17 december 2018 beloond met een Michelinster.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P. uit Rotterdam

Wat een fijne plek om zo heerlijk te eten en drinken. Suberb.

vr 13 maart 2020

Ben Smit

Geweldige gerechten en wijnen naast een dito service. We voelde ons erg welkom.

za 07 maart 2020

E.

Geweldig! We zijn voor een 6 gangenmenu met BOB-arrangement gegaan. Alle gerechten zijn stuk voor stuk perfect. Mooie producten, smaken en structuur van ieder gerecht. De bediening is professioneel, vlot en attent. Dit is heel goed!

vr 28 februari 2020

B.

We hebben genoten en komen graag terug.

za 22 februari 2020