account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

' t Kreukeltje

' t Kreukeltje

Landelijk gelegen, in’t hartje van het Vlaamse Pajottenland en in het oude centrum van het rustige dorpje Oetingen bevindt zich restaurant ’t Kreukeltje. Deze recent gerestaureerde hoeve, waar in 2005 het restaurant werd ondergebracht, biedt plaats aan ca. 25 personen. Het interieur straalt ondanks zijn authentieke sfeer toch een zeker rust en stijlvolle eenvoud uit ... u vergeet er als het ware alle tijd en kan er volop genieten.

Het verwennen en streven naar perfectie is voor Herman en Monique een ere-zaak geworden. Elke dag opnieuw, laten ze niets aan het toeval over. De perfecte ingrediënten worden vakkundig verwerkt en omgetoverd tot een tongstrelende smaakharmonie. De chef, sinds kort ook bijgestaan door zoon Bram, bereidt alles met de meeste zorg. Dankzij het voortdurende streven naar kwaliteit heeft 't Kreukeltje een vermelding gekregen in de Michelingids en de Gault Millau en wordt het aanbevolen door Culinaire Ambiance.

't Kreukeltje wil zoveel mogelijk zijn ecologische voetafdruk beperken. Om deze reden wenst de chef uitsluitend met seizoensproducten uit eigen streek te werken in plaats van met ingevlogen grondstoffen. Om overbevissing van bedreigde diersoorten tegen te gaan zal u op de kaart o.a. geen tonijn aantreffen.

Van broodjes tot koekjes bij de koffie, alles is van eigen huis. Monique legt dan weer met het grootste gemak de klanten in de watten en staat hen vakkundig bij in het maken van de keuze inzake gerechten en aangepaste wijnen. Kortom, in ’t Kreukeltje heerst de gezelligheid van een familiezaak in combinatie met de allure van een sterrenzaak.
Wereldleiders als President Gorbatchov en President Bush mochten reeds aanschuiven om te genieten van de culinaire hoogstandjes van ’t Kreukeltje en diverse topbedrijven als Aston Martin, Delta Lloydbank en Steenhout maakten reeds gebruik van de jarenlange ervaring van Chef Herman Heylens.

Juist door deze ervaring was het voor Herman, Monique en Bram slechts een kleine stap om zustermaatschappij One Step Events op te starten. Het concept van One Step Events is eigenlijk zeer eenvoudig. Vertrekkende vanuit het oogpunt van de catering organiseren ze de meest uiteenlopende events en werken deze uit tot een onvergetelijke gebeurtenis.
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Roland Rigaux

Een kwalitatief uitstekende keuken met een attentvolle service. Na de Bruegel wandeling een aanrader om de uitstap af te sluiten.

za 21 september 2019

Manuel Rosa Mendes

Celebrating with my wife our 6 years of mariage, it was a great food and wine tasting experience, in a relaxed and pleasant setting, with an impeccable service. Highly recommended and for sure will return :)

vr 13 september 2019

Carine Van Denhouwe

Heel goed wij komen zeker terug !

zo 08 september 2019

L. uit Ranst

Zeer fijne keuken, voldoende porties , lekkere wijn en aangename bediening . Meer moet het niet zijn !

vr 23 augustus 2019