account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

' t Kreukeltje

' t Kreukeltje

Landelijk gelegen, in’t hartje van het Vlaamse Pajottenland en in het oude centrum van het rustige dorpje Oetingen bevindt zich restaurant ’t Kreukeltje. Deze recent gerestaureerde hoeve, waar in 2005 het restaurant werd ondergebracht, biedt plaats aan ca. 25 personen. Het interieur straalt ondanks zijn authentieke sfeer toch een zeker rust en stijlvolle eenvoud uit ... u vergeet er als het ware alle tijd en kan er volop genieten.

Het verwennen en streven naar perfectie is voor Herman en Monique een ere-zaak geworden. Elke dag opnieuw, laten ze niets aan het toeval over. De perfecte ingrediënten worden vakkundig verwerkt en omgetoverd tot een tongstrelende smaakharmonie. De chef, sinds kort ook bijgestaan door zoon Bram, bereidt alles met de meeste zorg. Dankzij het voortdurende streven naar kwaliteit heeft 't Kreukeltje een vermelding gekregen in de Michelingids en de Gault Millau en wordt het aanbevolen door Culinaire Ambiance.

't Kreukeltje wil zoveel mogelijk zijn ecologische voetafdruk beperken. Om deze reden wenst de chef uitsluitend met seizoensproducten uit eigen streek te werken in plaats van met ingevlogen grondstoffen. Om overbevissing van bedreigde diersoorten tegen te gaan zal u op de kaart o.a. geen tonijn aantreffen.

Van broodjes tot koekjes bij de koffie, alles is van eigen huis. Monique legt dan weer met het grootste gemak de klanten in de watten en staat hen vakkundig bij in het maken van de keuze inzake gerechten en aangepaste wijnen. Kortom, in ’t Kreukeltje heerst de gezelligheid van een familiezaak in combinatie met de allure van een sterrenzaak.
Wereldleiders als President Gorbatchov en President Bush mochten reeds aanschuiven om te genieten van de culinaire hoogstandjes van ’t Kreukeltje en diverse topbedrijven als Aston Martin, Delta Lloydbank en Steenhout maakten reeds gebruik van de jarenlange ervaring van Chef Herman Heylens.

Juist door deze ervaring was het voor Herman, Monique en Bram slechts een kleine stap om zustermaatschappij One Step Events op te starten. Het concept van One Step Events is eigenlijk zeer eenvoudig. Vertrekkende vanuit het oogpunt van de catering organiseren ze de meest uiteenlopende events en werken deze uit tot een onvergetelijke gebeurtenis.
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H. uit 's-Hertogenbosch

Een absolute aanrader!

wo 07 augustus 2019

Ilse Beelen

Gezellig landelijk kader. Vriendelijke verwelkoming. Vriendelijke bediening. Het eten smaakt heerlijk, is verfijnd en van topkwaliteit. Ook fijn dat er een terras is. We hebben genoten van een mooie en lekkere avond. Leuk ook dat jullie Vespa's verhuren om het Pajottenland te verkennen.

do 04 juli 2019

Z.

Super lekker! We hebben echt genoten.

vr 21 juni 2019

Filip Vandenbranden

Reeds meerdere keren 't Kreukeltje bezocht en elke keer opnieuw een vriendelijke ontvangst. Gelet op het mooie weer werd ons de mogelijkheid geboden om op het terras te genieten van het aperitief en de drie hapjes. Seizoensgebonden en lekker klaargemaakt. We hebben gekozen voor het viergangen Parelmenu. Elk van de gerechten is zowel een ware streling voor het oog als een smaakbommetje in de mond. De combinatie van ingrediënten en smaken toont het potentieel van de koks.Het interieur geeft een rustgevend gevoel en derhalve het ideale kader om een ganse avond aangenaam door te brengen.

za 15 juni 2019