no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

' t Kreukeltje

' t Kreukeltje

Landelijk gelegen, in’t hartje van het Vlaamse Pajottenland en in het oude centrum van het rustige dorpje Oetingen bevindt zich restaurant ’t Kreukeltje. Deze recent gerestaureerde hoeve, waar in 2005 het restaurant werd ondergebracht, biedt plaats aan ca. 25 personen. Het interieur straalt ondanks zijn authentieke sfeer toch een zeker rust en stijlvolle eenvoud uit ... u vergeet er als het ware alle tijd en kan er volop genieten.

Het verwennen en streven naar perfectie is voor Herman en Monique een ere-zaak geworden. Elke dag opnieuw, laten ze niets aan het toeval over. De perfecte ingrediënten worden vakkundig verwerkt en omgetoverd tot een tongstrelende smaakharmonie. De chef, sinds kort ook bijgestaan door zoon Bram, bereidt alles met de meeste zorg. Dankzij het voortdurende streven naar kwaliteit heeft 't Kreukeltje een vermelding gekregen in de Michelingids en de Gault Millau en wordt het aanbevolen door Culinaire Ambiance.

't Kreukeltje wil zoveel mogelijk zijn ecologische voetafdruk beperken. Om deze reden wenst de chef uitsluitend met seizoensproducten uit eigen streek te werken in plaats van met ingevlogen grondstoffen. Om overbevissing van bedreigde diersoorten tegen te gaan zal u op de kaart o.a. geen tonijn aantreffen.

Van broodjes tot koekjes bij de koffie, alles is van eigen huis. Monique legt dan weer met het grootste gemak de klanten in de watten en staat hen vakkundig bij in het maken van de keuze inzake gerechten en aangepaste wijnen. Kortom, in ’t Kreukeltje heerst de gezelligheid van een familiezaak in combinatie met de allure van een sterrenzaak.
Wereldleiders als President Gorbatchov en President Bush mochten reeds aanschuiven om te genieten van de culinaire hoogstandjes van ’t Kreukeltje en diverse topbedrijven als Aston Martin, Delta Lloydbank en Steenhout maakten reeds gebruik van de jarenlange ervaring van Chef Herman Heylens.

Juist door deze ervaring was het voor Herman, Monique en Bram slechts een kleine stap om zustermaatschappij One Step Events op te starten. Het concept van One Step Events is eigenlijk zeer eenvoudig. Vertrekkende vanuit het oogpunt van de catering organiseren ze de meest uiteenlopende events en werken deze uit tot een onvergetelijke gebeurtenis.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

Sebastian Cool

Super etentje gehad! Bedankt.

vr 13 april 2018

René Hemelings

Schitterende smaken, bijpassende wijnen, kortom, een zeer geslaagd etentje, parelmenu 6 gangen met bijpassende wijnen is een absolute aanrader voor de liefhebbers

vr 08 december 2017

M. uit Lembeek

zonder meer fijne aromatische keuken en prima gebakken ingedrienten combinatie van smaken is top. kreukeltje staat borg voor kwaliteit

za 25 november 2017

Piet Van Beveren

gemoedelijk sfeer, klein en gezellig en heel lekker eten.

do 23 november 2017