account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Todi Privélessen

Todi Privélessen

TODI, dat is beleving, verwondering en veilige onderwatersport

TODI is het eerste indoor snorkel- en duikcentrum in Europa waar bezoekers in optimale en veilige omstandigheden kunnen genieten van de wondere onderwaterwereld, tussen kleurrijke tropische zoetwatervissen en levensechte decorelementen.
Een gigantisch duikbassin van 10 meter diep en 36 meter doorsnee, met meer dan 6.200.000 liter water en een temperatuur van 23°
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Dany Morisset

Kristof was professioneel, beleefd en een heel aangename trainer. Zijn uitleg was duidelijk. Op deze manier maakte hij het duiken voor mij een fantastische ervaring!

zo 24 november 2019

Johannes De Loo

Jullie instructrices Douschka en Maaike hebben mij op een erg prettige en leerzame manier kennis laten maken met het duiken met een volgelaatsmasker. Het was voor mij een bijzondere ervaring om met dergelijke vaardige instructeurs de ins & outs van het duiken met een volgelaatsmasker te mogen leren in zo'n unieke locatie als TODI met het uitbundige leven onder water. Ik zal de initiatie zeker ook anderen aanraden. Nogmaals bedankt voor deze ervaring :)

za 09 november 2019

L.

Fun and inspiring training by Dushca, best birthday present ever!

wo 06 november 2019

E.

Onbeschrijfelijk! Ook al ben je niet helemaal op je gemak blijft het iets wat je zeker moet proberen.

wo 16 oktober 2019