accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

T'Rest

Contact

Social media

We hebben een volledig nieuw assortiment. Bekijk zeker onze menukaart en ontdek zo of T'Rest jouw ideale spot is om te genieten. De menukaart verandert elke twee maand volledig. Bij mooi weer kunnen jullie plaatsnemen op ons overdekt terras. De keuze of er binnen of buiten in het restaurant gewerkt wordt, zal steeds gemaakt worden door het zaalpersoneel de dag zelf in functie van het weer. Helaas kunnen we organisatorisch niet een deel van de mensen binnen en een ander deel buiten laten eten. Ze kiezen steeds voor de beste optie voor jullie.
  • € 50 - 100
  • € 100 - 150
  • WiFi
  • Afhalen
  • Terrassen
Afhalen
Koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9/10Kwaliteit
  • 9.2/10Service
  • 8.6/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K. uit Outer

Wij genoten met een gezelschap van 10 personen van een picknick brunch van T’Rest in het mooie park Ter Rijst. We hebben enorm genoten, niet alleen van het zalige weer en gezellige park, maar ook van de brunch. Die was zéér uitgebreid met allerlei lekkere, verse en kwaliteitsvolle gerechten. Absoluut een aanrader!

za 27 mei 2023

Patricia De beul

Zijn hier in het verleden al komen eten, maar de eerste keer vanaf ze begonnen zijn met enkel menu's. Wow de borden, een streling voor het oog en super lekker. Dit vanaf het hapje tot de koffie. De bediening is in een huiselijke maar professionele sfeer. Als je een levensgenieter bent en lekker eet is dit zeker een plaats om te gaan. Volgende week gaan we ook gaan brunchen, zie er al naar uit. Hier komen we zeker terug.

za 06 mei 2023

Ingmar Knobbe

Geweldige lunch op prachtige plek. Zeer gevarieerde gerechtjes. Uitstekend in kwantiteit en kwaliteit!

zo 30 april 2023

Joëlle Desmet

Prima service, vriendelijke bediening en heel lekker gegeten ! Iedereen heeft ervan genoten. Bovendien is het een prachtige omgeving waar je na het picknicken nog een deugddoende wandeling kan maken.

za 29 april 2023