account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

'T Stoveke

'T Stoveke

't Stoveke
Op 1 oktober 2005 ging voor Daniel en Petra een langgekoesterde droom in vervulling: een eigen restaurant.

Bij Daniel zat de liefde voor de kookkunst er al heel vroeg ingebakken en samen met zijn Petra heeft hij nu het juiste evenwicht gevonden.

De chef
Daniel Antuna, zijn naam verraadt Spaanse roots.

Na zijn studies aan de hotelschool Elishout in Anderlecht vervolmaakte hij zich in het sterrenrestaurant Hof ter Eycken in Ninove en Michel in Groot- Bijgaarden. In dit laatste werkte hij sinds 1999 als sous-chef.

In 2001 ontving Daniel de Prosper Montagnéprijs en werd daarmee beste kok van België, in 2004 won hij de prestigieuze "Grand Prix International Saisonnier".

Een grote liefde voor de natuurlijke smaak van de producten is de kern van zijn keukenfilosofie. Zijn motto is "Als chef moet je durven vernieuwen en toch de natuurlijke smaak van je producten niet verloren laten gaan". Alles wordt bij ons in huis versgemaakt van het brood tot de versnaperingen bij de koffie. De menukaart zal dan ook zeer regelmatig aangepast worden aan het ritme van de seizoenen en in functie van het aanbod van de markt.

  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit

M. uit Grimbergen

Ongedwongen stijlvolle omgeving met pareltjes van gerechtjes!

vr 13 juli 2018

P. uit Asse

We hebben er fantastisch gedineerd; een avond waarbij onze smaakpapillen meer dan extra verwend werden. Proficiat! De uitstekende wijnkaart loont eveneens de moeite.

do 12 juli 2018

Ivan Mijnheer

Gisterenavond een team dinner gehad in 't Stoveke. Super lekker gegeten, zeer vlotte en aangename bediening. Prijs - kwaliteit absoluut in orde! Een aanrader voor wie houdt van gastronomisch eten!

do 17 mei 2018

Dany Melotte

lunch met 5 personen genomen. we vonden super een aanrader

vr 06 april 2018