account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

'T Stoveke

'T Stoveke

't Stoveke
Op 1 oktober 2005 ging voor Daniel en Petra een langgekoesterde droom in vervulling: een eigen restaurant.

Bij Daniel zat de liefde voor de kookkunst er al heel vroeg ingebakken en samen met zijn Petra heeft hij nu het juiste evenwicht gevonden.

De chef
Daniel Antuna, zijn naam verraadt Spaanse roots.

Na zijn studies aan de hotelschool Elishout in Anderlecht vervolmaakte hij zich in het sterrenrestaurant Hof ter Eycken in Ninove en Michel in Groot- Bijgaarden. In dit laatste werkte hij sinds 1999 als sous-chef.

In 2001 ontving Daniel de Prosper Montagnéprijs en werd daarmee beste kok van België, in 2004 won hij de prestigieuze "Grand Prix International Saisonnier".

Een grote liefde voor de natuurlijke smaak van de producten is de kern van zijn keukenfilosofie. Zijn motto is "Als chef moet je durven vernieuwen en toch de natuurlijke smaak van je producten niet verloren laten gaan". Alles wordt bij ons in huis versgemaakt van het brood tot de versnaperingen bij de koffie. De menukaart zal dan ook zeer regelmatig aangepast worden aan het ritme van de seizoenen en in functie van het aanbod van de markt.

  • Afhalen
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Takeaway
Stel een vraag
Beoordelingen

9.8

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A. uit Strombeek

Ik hou van de combinatie kwaliteit van de gerechten ,inventieve lichte keuken, aangenaam kader, efficiënte en vriendelijke bediening, alle smaken in balans, kortom superlekker eten en als je in goed gezelschap bent is het een unieke ervaring. Ik kom hier nu al jaren en ben nooit ontgoocheld geweest wel integendeel. Top.

do 09 juli 2020

Marc De Paep

Mooie 5 -gangenmenu, leuke combinaties met Aziatische toetsen en verfijning. Mooie en originele aangepaste wijnen. Een aanrader!

ma 06 juli 2020

David Cuypers

Wederom fan-tas-tisch....... !!!!

za 04 juli 2020

L. uit groot-bijgaarden

Het was weer super, zoals altijd.. Bedankt team Stoveke

vr 03 juli 2020