account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

'T Stoveke

'T Stoveke

't Stoveke
Op 1 oktober 2005 ging voor Daniel en Petra een langgekoesterde droom in vervulling: een eigen restaurant.

Bij Daniel zat de liefde voor de kookkunst er al heel vroeg ingebakken en samen met zijn Petra heeft hij nu het juiste evenwicht gevonden.

De chef
Daniel Antuna, zijn naam verraadt Spaanse roots.

Na zijn studies aan de hotelschool Elishout in Anderlecht vervolmaakte hij zich in het sterrenrestaurant Hof ter Eycken in Ninove en Michel in Groot- Bijgaarden. In dit laatste werkte hij sinds 1999 als sous-chef.

In 2001 ontving Daniel de Prosper Montagnéprijs en werd daarmee beste kok van België, in 2004 won hij de prestigieuze "Grand Prix International Saisonnier".

Een grote liefde voor de natuurlijke smaak van de producten is de kern van zijn keukenfilosofie. Zijn motto is "Als chef moet je durven vernieuwen en toch de natuurlijke smaak van je producten niet verloren laten gaan". Alles wordt bij ons in huis versgemaakt van het brood tot de versnaperingen bij de koffie. De menukaart zal dan ook zeer regelmatig aangepast worden aan het ritme van de seizoenen en in functie van het aanbod van de markt.

  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jelle Breusegem

Super gastvrouw, kok en personeel! Een aanrader voor iedereen die wilt genieten van een kwalitatief, culinair en aangename diner/lunch! Voor herhaling vatbaar... Tot de volgende keer!

do 06 december 2018

Carlo Van Campenhout

Zoals steeds erg lekker eten, vriendelijke en adequate bediening met een oog voor detail. Een echte aanrader!!!

ma 03 december 2018

W. uit Denderleeuw

Lekker eten en uitermate vriendelijke bediening, top!

ma 03 december 2018

Kris Willems

Een bezoek aan t Stoveke zorgt steeds voor een verwenmoment van de smaakpapillen. Chef Daniël zorgt telkens voor een visueel fraai bord van seizoensgerelateerde vis -en/of vleesgerechten. Met een gastvrouw naast hem die zorgt voor een onberispelijke en aangename bediening.

za 01 december 2018