account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

'T Stoveke

'T Stoveke

't Stoveke
Op 1 oktober 2005 ging voor Daniel en Petra een langgekoesterde droom in vervulling: een eigen restaurant.

Bij Daniel zat de liefde voor de kookkunst er al heel vroeg ingebakken en samen met zijn Petra heeft hij nu het juiste evenwicht gevonden.

De chef
Daniel Antuna, zijn naam verraadt Spaanse roots.

Na zijn studies aan de hotelschool Elishout in Anderlecht vervolmaakte hij zich in het sterrenrestaurant Hof ter Eycken in Ninove en Michel in Groot- Bijgaarden. In dit laatste werkte hij sinds 1999 als sous-chef.

In 2001 ontving Daniel de Prosper Montagnéprijs en werd daarmee beste kok van België, in 2004 won hij de prestigieuze "Grand Prix International Saisonnier".

Een grote liefde voor de natuurlijke smaak van de producten is de kern van zijn keukenfilosofie. Zijn motto is "Als chef moet je durven vernieuwen en toch de natuurlijke smaak van je producten niet verloren laten gaan". Alles wordt bij ons in huis versgemaakt van het brood tot de versnaperingen bij de koffie. De menukaart zal dan ook zeer regelmatig aangepast worden aan het ritme van de seizoenen en in functie van het aanbod van de markt.

  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M. uit Luxemburg

Steeds een aangename, Zeer lekkere ervaring Een geeft voor de smaakpapillen 😉

vr 17 mei 2019

Simonne Lambert

Zeker aan te raden. Uitstekend op alle vlakken.

do 28 maart 2019

Ireen Smessaert

Heel mooie creaties met oog voor kleur. Het is culinaire cultuur op een bord. Heel fijne delicate smaakbommetjes. Je hebt ook voldoende gegeten. Wij hebben een 5-gangen service genomen en het was werkelijk meer dan voldoende, zonder opgeblazen te zitten. De bediening is heel erg goed. Ze laten je altijd weten wat je eet en drinkt en zijn heel vriendelijk.

za 23 maart 2019

B. uit Evere

Super, fantastisch

vr 22 maart 2019