Resengo - Reserveer bij 'T Stoveke in Strombeek-Bever friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

'T Stoveke

'T Stoveke

't Stoveke
Op 1 oktober 2005 ging voor Daniel en Petra een langgekoesterde droom in vervulling: een eigen restaurant.

Bij Daniel zat de liefde voor de kookkunst er al heel vroeg ingebakken en samen met zijn Petra heeft hij nu het juiste evenwicht gevonden.

De chef
Daniel Antuna, zijn naam verraadt Spaanse roots.

Na zijn studies aan de hotelschool Elishout in Anderlecht vervolmaakte hij zich in het sterrenrestaurant Hof ter Eycken in Ninove en Michel in Groot- Bijgaarden. In dit laatste werkte hij sinds 1999 als sous-chef.

In 2001 ontving Daniel de Prosper Montagnéprijs en werd daarmee beste kok van België, in 2004 won hij de prestigieuze "Grand Prix International Saisonnier".

Een grote liefde voor de natuurlijke smaak van de producten is de kern van zijn keukenfilosofie. Zijn motto is "Als chef moet je durven vernieuwen en toch de natuurlijke smaak van je producten niet verloren laten gaan". Alles wordt bij ons in huis versgemaakt van het brood tot de versnaperingen bij de koffie. De menukaart zal dan ook zeer regelmatig aangepast worden aan het ritme van de seizoenen en in functie van het aanbod van de markt.

  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.8

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.6/10   Prijs/kwaliteit

R. uit Zellik

Lekker gegeten! Een echte aanrader! Prijs kwaliteit top, zeer goede en vriendelijke bediening. Lekkere wijn bij de maaltijd.

Do 15 februari 2018

Harry Van Doorslaer

zeer lekker met een diversiteit aan smaken zeer professionele en vriendelijke bediening dikke proficiat hier bewijzen wij onze klanten een dienst :-) Van Doorslaer Harry RENAULT TRUCKS LONDERZEEL

Wo 14 februari 2018

Didier Vanoverstraeten

Vierde bezoek nog altijd een aanrader we zullen zeker nog terug komen voor de kwaliteit en de keuken en de vriendelijkheid en de service

Zo 04 februari 2018

Bruno Devos

Excellent restaurant avec un top service. A ne pas rater et à faire absolument. Le menu avec les vins accompagnés est justement formidable.

Vr 02 februari 2018