account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

2 jongens uit Groningen

2 jongens uit Groningen

Ons eetcafé is de plek waar jij terechtkunt voor een goede maaltijd, zonder al teveel poespas. Eet je bij ons, dan weet je zeker dat je lekker gegeten hebt en dat je goed gevuld weer weggaat. Wij werken met veel streekproducten, die afkomstig zijn uit eigen regio. Verder zijn wij niet niet zo van de potjes en pakjes. Daarom wordt in principe alles dat je voorgeschoteld krijgt ambachtelijk bereid in onze eigen keuken, met verse ingrediënten.


De 2jongens zijn geschikt voor iedereen. Of je nu vleesliefhebber, visliefhebber of vegetariër bent, op onze menukaart vind jij gegarandeerd iets waar jij blij van wordt. Foodsharing? Tuurlijk! Combineer dit met een smakelijk speciaalbiertje of een goede en betaalbare fles wijn en je hebt een heerlijke avond uit voor weinig. Liever een echte Groningse cocktail? Dat kan natuurlijk ook!

Ook uitermate geschikt voor afstudeerborrels, besloten partijtjes & vergaderen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

I.

Een heerlijke avond bij 2 jongens uit Groningen gehad. Heerlijk in velerlei opzichten.

ma 18 maart 2019

Mark Pel

Erg leuk restaurant met een vrolijke en frisse bediening; kortom geweldig gegeten!

zo 03 maart 2019

Lorien Saado

Geweldige avond gehad!! Goede sfeer, service en bediening. De kaart voor ieder wat wils. Zelfs voor de kinderen. Dit is voor herhaling vatbaar!!

za 23 februari 2019

E.

enthousiaste bediening, snel en goed geholpen, niet opdringerig en goede prijs/kwaliteit

za 23 februari 2019