account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't witte goud

't witte goud

Reeds 7 jaar is restaurant ’t witte goud een bekend begrip in het Mechelse. Begin 2016 is het restaurant volledig vernieuwd en is het een hedendaags modern restaurant waar je zowel zakelijk, familiaal of vriendschappelijk in alle rust kan tafelen.
Kwaliteit en versheid van de producten staan centraal in de keuken van Chef Bruno waar hij de Frans - Belgische gastronomie tot leven brengt.
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Sven Cautaerts

Niet de eerste keer een ook niet de laatste keer dat Bruno en het zaalpersoneel ons weer verwend hebben. Creatieve nieuwe gerechtjes, perfect bereid, mooi geserveerd, vriendelijke gebracht. En wijnen die er smaakvol op afgestemd zijn. Dankjewel!

di 22 januari 2019

Jan De Schutter

Lekker gegeten in een mooi trendy ingericht restaurant. De chef die zijn menu (en een wijziging hieraan met plezier deed)zelf kwam voorstellen aan tafel en een vriendelijke service. Een aanrader

zo 20 januari 2019

B. uit Willebroek

Wij hebben genoten van de seizoensmenu met aangepaste wijnen.

zo 20 januari 2019

Erik Pelemans

Zeer vriendelijk ontvangst, zeer aangenaam persoonlijk contact met de chef, Mooi gepresenteerde borden, heel lekker eten, heel lekkere, en meer dan voldoende aangepaste wijnen. Een mooie prijs/kwaliteitsverhouding.

za 19 januari 2019