account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

't Zwart Schaap

't Zwart Schaap

In het hart van de historische binnenstad van Leuven ligt restaurant 't Zwart Schaap. Gelegen in de pittoreske verbindingsstraat tussen de Grote Markt en de Muntstraat, geniet u in een uniek en authentiek kader van een klassieke Frans-Belgische keuken. Deze gevestigde waarde in Leuven wordt door elke Leuvenaar geroemd voor zijn klassieke culinaire gerechten en hartelijke ontvangst.

De nieuwe uitbater Lieven Scheys verwelkomt u samen met chef-kok Laura Van Goethem in een gerenoveerd stijlvol interieur met een nieuwe kaart. Onder het prachtige uitzicht van het stadhuis en de Sint-Pieterskerk nodigen zij u van harte uit om gezellig te komen mee tafelen.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

Fijn sfeer, rustig met perfect service en top kvaliteit van het eten, 10/10

vr 12 oktober 2018

D. uit Neerlinter

Originele gerechten. Zeer goede presentatie en super vriendelijke bediening.

za 06 oktober 2018

D.

Wij hebben zeer genoten van onze avond in 't Zwart Schaap. Alle gerechtjes zagen er super uit en smaakte zeer lekker. Service was zeer goed en vriendelijk. Gastvrouw had problemen met haar stem maar deed haar best om zo goed als mogelijk toch alles uit te leggen. Hebben verder voor het suggestiemenu gekozen. Prijs kwaliteit normaal voor een dergelijke zaak.

do 04 oktober 2018

Ivan Piette

Lekkere keuken in een gezellig kader. Onthaal en service is top. Zeer vriendelijk en attent. Met de allergieën van één van ons werd er zonder moeite en perfect rekening gehouden. Het buikspek was super en de eendenfilet was om van de smullen. Het dessert, een espuma op basis van Elixir d'Anvers was verrassend en zeer lekker.

za 22 september 2018