account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Uppetite

Uppetite

Food is onze passie. Daarom staat de keuken op een bijzondere plaats op het eerste verdiep, met zicht op het kanaal zodat onze chef Youenn en zijn team UP-food de beste gerechtjes kunnen toveren.

Uppetite wordt niet enkel een beleving op het bord, onze klanten kunnen ook genieten van een prachtig panorama over het kanaal en als het effe kan, begeleiden we jullie graag naar de rooftop: ongeziene views over Brussel, zover het oog reikt.

Het concept breidt zicht uit over drie delen:

Het Uppetite Restaurant: hier kunnen jullie genieten van een heerlijke menukaart, met verrassende en betaalbare traditionele gerechtjes met een hedendaagse touch. Een uitgebalanceerde wijn- en drankenkaart zijn de extra troeven om de beleving compleet te maken van lunch en dinner…of een event ‘tailor-made’.
(open van maandag tot vrijdag voor lunch van 11h30 tot 15h en voor dinner van donderdag tot zaterdag van 18h00 tot 22h00)

De Uppetite Bar: drinks en music in een open, aangenaam kader met een prachtig zicht op het kanaal.
(open van donderdag tot zaterdag van 18h00 tot …)

Het Uppetite Terrace: buiten aan de boord van het kanaal. Leuk ingericht. Hier wordt het leuk vertoeven tijdens de zomermaanden.
(open tijdens de zomermaanden)
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Heel lekker gegeten, zeer vriendelijke bediening. Een echte aanrader!

ma 03 juni 2019

K.

Het eten was heel lekker met verse produkten en prima verzorgde borden De bediening was ook heel verzorgd en vriendelijk.

wo 24 april 2019

L.

Vriendelijke en correcte bediening

di 02 april 2019

H.

Ik ben zeer tevreden deze Parel ontdekt te hebben. De business lunch was zeer lekker met een heerlijke aspergesoep en zeer fijn gegaarde Kip.. De bediening is top en niet in het minst hou ik erg van de toffe sfeer in het restaurant.

wo 20 maart 2019