no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Uppetite

Uppetite

Food is onze passie. Daarom staat de keuken op een bijzondere plaats op het eerste verdiep, met zicht op het kanaal zodat onze chef Youenn en zijn team UP-food de beste gerechtjes kunnen toveren.

Uppetite wordt niet enkel een beleving op het bord, onze klanten kunnen ook genieten van een prachtig panorama over het kanaal en als het effe kan, begeleiden we jullie graag naar de rooftop: ongeziene views over Brussel, zover het oog reikt.

Het concept breidt zicht uit over drie delen:

Het Uppetite Restaurant: hier kunnen jullie genieten van een heerlijke menukaart, met verrassende en betaalbare traditionele gerechtjes met een hedendaagse touch. Een uitgebalanceerde wijn- en drankenkaart zijn de extra troeven om de beleving compleet te maken van lunch en dinner…of een event ‘tailor-made’.
(open van maandag tot vrijdag voor lunch van 11h30 tot 15h en voor dinner van donderdag tot zaterdag van 18h00 tot 22h00)

De Uppetite Bar: drinks en music in een open, aangenaam kader met een prachtig zicht op het kanaal.
(open van donderdag tot zaterdag van 18h00 tot …)

Het Uppetite Terrace: buiten aan de boord van het kanaal. Leuk ingericht. Hier wordt het leuk vertoeven tijdens de zomermaanden.
(open tijdens de zomermaanden)
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit

Rudy Van Cauwenbergh

Steeds dezelfde hoge standaard, altijd een plezier

wo 23 mei 2018

Katrien Colenbie

Echt aangenaam om in Brussel nog eens een goed eetadres tegen te komen waar je bovendien supervriendelijk onthaald wordt en dit in het Nederlands. We namen het menu van 40€

di 22 mei 2018

Fatma Ozkan

Heerlijk!!!

vr 20 april 2018

K. uit Merchtem

Super service, heerlijk eten zelfs aangepaste versie voor personen met allergie. Top!

do 12 april 2018