account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Uppetite

Uppetite

Food is onze passie. Daarom staat de keuken op een bijzondere plaats op het eerste verdiep, met zicht op het kanaal zodat onze chef Youenn en zijn team UP-food de beste gerechtjes kunnen toveren.

Uppetite wordt niet enkel een beleving op het bord, onze klanten kunnen ook genieten van een prachtig panorama over het kanaal en als het effe kan, begeleiden we jullie graag naar de rooftop: ongeziene views over Brussel, zover het oog reikt.

Het concept breidt zicht uit over drie delen:

Het Uppetite Restaurant: hier kunnen jullie genieten van een heerlijke menukaart, met verrassende en betaalbare traditionele gerechtjes met een hedendaagse touch. Een uitgebalanceerde wijn- en drankenkaart zijn de extra troeven om de beleving compleet te maken van lunch en dinner…of een event ‘tailor-made’.
(open van maandag tot vrijdag voor lunch van 11h30 tot 15h en voor dinner van donderdag tot zaterdag van 18h00 tot 22h00)

De Uppetite Bar: drinks en music in een open, aangenaam kader met een prachtig zicht op het kanaal.
(open van donderdag tot zaterdag van 18h00 tot …)

Het Uppetite Terrace: buiten aan de boord van het kanaal. Leuk ingericht. Hier wordt het leuk vertoeven tijdens de zomermaanden.
(open tijdens de zomermaanden)
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Pascal Dohy

Toujours aussi raffiné, délicat et délicieux à la fois.

do 25 oktober 2018

E.

Lekker gegeten, vlotte bediening en het bezoekje aan het dak maakte het helemaal af !

vr 06 juli 2018

C. uit Spl

5 kwartier té laat en 3 kwartier vóór sluitingstijd toch nog zéér hartelijk ontvangen worden op het heerlijke terras, een super lunch voorgeschoteld krijgen, relax mogen blijven zitten en als kers op de taart nog een uitgebreid bezoek op de Sky Deck mogen meemaken .... Dát kan alleen maar bij UPPETITE!

di 03 juli 2018

K.

Gezellig terras met zicht op het water. Zeer vriendelijke bediening en perfect voor een business lunch 's middags.

wo 20 juni 2018