account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Valkman Vakantiepark Domaine de la Sapinière

Valkman Vakantiepark Domaine de la Sapinière

Op een hoogte van circa 500 meter, in de landelijke omgeving van het Groothertogdom Luxemburg, ligt Domaine de la Sapinière. Het bungalowpark ligt aan de rand van een groot natuurpark (4ha) en wordt omringd door de prachtige natuur die Luxemburg te bieden heeft. U kunt hier genieten van mooie uitzichten, verschillende wandelroutes en, in de winter, een verfrissende langlauftocht. U kunt direct naast het park opstappen !

Wilt u er op uit ? Dan liggen op slechts 15 kilometer van het park de pittoreske stadjes Clervaux en Vianden op u te wachten om bewonderd te worden. Laat u op een zwoele zomeravond meeslepen door de romantiek van de prachtig verlichte kastelen die zich in de avond van de stadjes meester maken. Of breng een bezoek aan Luxemburgstad, Echternach, Luxemburgs oudste stad en toeristische trekpleister, of de Belgische Ardennen. Dit alles binnen handbereik. Of wat dacht u van het Mullertal, ook wel het kleine Zwitserland genoemd. Kortom: in deze landelijke, gevarieerde omgeving bent u er echt even helemaal uit. Kom de sfeer proeven. Alleen, samen of met het hele gezin.

Ook op het vakantiepark zelf kunt u zich uitstekend vermaken. Domaine de la Sapinière beschikt over een (verwarmd) zwembad met kinderbad (geopend van mei t/m september), tennisbaan, tafeltennistafel, speeltuin, bar/restaurant (geopend in het hoogseizoen bij voldoende bezetting), jeu de boules baan en een beachvolleybalveld. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de midgetgolfbaan, de wasserette en draadloos internet in uw bungalow of appartement.
Stel een vraag