account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Valkman Vakantiepark Domaine Les Gaux

Valkman Vakantiepark Domaine Les Gaux

Op slechts 200 meter van de rivier de Maas, temidden van een prachtig natuurgebied, ligt Domaine Les Gaux. Het bungalowpark ligt in de zogeheten Maasvallei, in het plaatsje Hastière-par-Delà, dat omgeven wordt door bossen en indrukwekkende rotsformaties. Het bekende en toeristische Dinant ligt op ongeveer 14 kilometer en op slechts negen kilometer afstand van het park steekt u al de grens met Frankrijk over.

De omgeving van Domaine Les Gaux is bij uitstek geschikt om wandelingen te maken, paard te rijden, te mountainbiken en/of te vissen. Wilt u iets actievers, dan kunt u in de buurt ook bergbeklimmen of een afvaart maken met een kano. Aan de andere kant van de Maas vindt u winkeltjes, restaurants en cafés. Een openbaar openluchtzwembad bevindt zich op slechts 2,5 kilometer afstand. Kortom: vervelen doet u zich niet en er is voor ieder wat wils !

Het vakantiepark beschikt over een receptie (op woensdag & zondag gesloten), diverse speeltuinen en een grote centrale parkeerplaats.
Stel een vraag