account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

van der Werff

van der Werff

Wil je Leiden voelen zoals Leiden is? Begin dan in het centrum. Op nog geen tweehonderd meter van het Centraal Station ligt stadscafé Van der Werff, vernoemd naar de beroemde burgemeester die zijn arm aanbood aan de hongerende stad. Van der Werff is niet voor niets een stadscafé: het is de plek waar de stad samenkomt, alle dagen van de week en bijna alle uren van de dag. Het is Leiden in het klein: bruisend, gezellig en toegankelijk...
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

7.8

Gemiddelde score

  • 8.1/10   Kwaliteit
  • 7.6/10   Service
  • 7.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Heerlijke avond, hele vriendelijke bediening die open stond voor vragen. Heerlijk gegeten, kwalitatief goed, lekker en prima porties. We komen zeker terug.

za 12 oktober 2019

John Alberts

Vriendelijke bediening.Mooi opgediend en erg lekker eten.Kortom een echte aanrader.Echt TOP,ga zo door! Familie Alberts uit Well (Limburg)

ma 29 juli 2019

M.

Lekker eerst op het terras gezeten. Eten was heel goed en de bediening was dat ook.

za 20 juli 2019

G.

Kan deze locatie iedereen aanbevelen, is geschikt voor zakelijk en met een vriendin te gaan lunchen, dineren of borrelen. Ongedwongen sfeer, fijne bediening. Gevarieerde menu kaart.

do 23 mei 2019