account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Vancora

Vancora

In onze droomwereld van geuren en kleuren kunt u terecht voor alles wat met schoonheidszorg te maken heeft. Onze ruime en moderne parfumerie biedt onderdak aan een bijzonder ruim assortiment luxe-artikelen: parfums, cosmetica, make-up,...

Met meer dan 50 jaar ervaring gaan wij er prat op dat wij u steeds op de beste wijze met raad en daad kunnen bijstaan! Hiervoor beschikken we over een team van professionele vakmensen die garant staan voor eerlijk en deskundig advies. Naast ons gamma producten, bieden we u ook heel wat verzorgingen aan die steeds in een rustig en aangepast kader plaats vinden.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Rita Rosseel

Ik ben zeer tevreden over alles,er wordt ook niet aangedrongen om allerlei producten te verkopen ,wat ik zeer apprecieer.

di 25 januari 2022

S. uit Roeselare

Ik kom hier al jaren en zou zeker nooit veranderen! Uiterst tevreden over de steeds professionele aanpak en uitleg over alle behandelingen en producten. Zelfs nu ik in quarantaine ben wordt mijn dagcreme aan huis geleverd. Wat een service!!

za 08 januari 2022

L. uit Roeselare

goede service, vriendelijk en stipt

do 06 januari 2022

Sabina Inthasot

Ga er al jaren en altijd vriendelijk bediening

za 18 december 2021