account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Vijfwege

Vijfwege

Alle wegen leiden naar...
Je kan er niet naast kijken. Op het alom bekende ‘vierarmenkruispunt’ –of zijn er het toch vijf- in Vlissegem bevindt zich al jaren het gezellige restaurant Vijfwege. Ooit kon je er alleen terecht om de dorst te lessen in wat toen nog een authentiek dorpscafé was maar nu is het een plek om lang en vooral heel lekker te tafelen.

Sinds juni 2012 is Vijfwege in handen van de familie Dendooven, de drijvende kracht achter het drukbezochte Hof Ter Doest in het naburige Lissewege. Vijfwege staat nog steeds garant voor de eerlijke Vlaamse keuken en ook de veelgesmaakte paling en kreeft prijken er nog altijd op de kaart.

Never change a winning team en dus blijft ook onze wijnkaart uniek, met heerlijke Bourgogne wijnen aan de beste prijs.

Nieuw is de open keuken met een grill op houtvuur. Ook wie van vlees houdt, komt hier dus meer dan ooit aan zijn trekken. In het najaar staan uiteraard wildspecialiteiten zoals fazant en hazenrug op het menu.
  • Lipton steunt de horeca cadeaubonactie
  • Laadpaal Auto
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 9/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Wij hebben enorm genoten vanaf het binnen komen tot het vertrek. De servies was uitstekend ondanks het vol zat. We hadden gekozen voor de menu met keuzes, alles was super lekker klaargemaakt en met zorg gepresenteerd. De smaken zaten goed. Hier komen wij zeker nog eens terug.

zo 26 juli 2020

Bussche Ivan

wij hebben genoten van de paling op verschillende wijzen en ook van het ribstuk, zeer lekker zoals gewoonlijk. De service was naargelang de omstandigheden wel oke.

zo 05 juli 2020

P.

Komen regelmatig en dat blijven we zeker doen 👌🏻👌🏻👌🏻

zo 05 juli 2020

R.

Excellent gegeten met sympathische service. wij komen terug.

za 04 juli 2020