account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Julia's Vlissegem

Julia's Vlissegem

Alle wegen leiden naar...
Je kan er niet naast kijken. Op het alom bekende ‘vierarmenkruispunt’ –of zijn er het toch vijf- in Vlissegem bevindt zich al jaren het gezellige restaurant Vijfwege. Ooit kon je er alleen terecht om de dorst te lessen in wat toen nog een authentiek dorpscafé was maar nu is het een plek om lang en vooral heel lekker te tafelen.

Sinds juni 2012 is Vijfwege in handen van de familie Dendooven, de drijvende kracht achter het drukbezochte Hof Ter Doest in het naburige Lissewege. Vijfwege staat nog steeds garant voor de eerlijke Vlaamse keuken en ook de veelgesmaakte paling en kreeft prijken er nog altijd op de kaart.

Never change a winning team en dus blijft ook onze wijnkaart uniek, met heerlijke Bourgogne wijnen aan de beste prijs.

Nieuw is de open keuken met een grill op houtvuur. Ook wie van vlees houdt, komt hier dus meer dan ooit aan zijn trekken. In het najaar staan uiteraard wildspecialiteiten zoals fazant en hazenrug op het menu.
  • Laadpaal Auto
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.3/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

G. uit Lichtervelde

Super gerechten en top bediening

zo 28 november 2021

Nathalie Orme

Dit was ons eerste bezoek aan deze zaak. Ik geef dan ook met veel plezier een 10/10. We kozen voor het suggestie menu en kregen echt wel een zeer mooie portie. Het was zodanig lekker dat ik toch mijn best heb gedaan om alles op te eten, met veel smaak! Hier krijg je ook een deftige portie saus, je moet niet bang zijn hoe je het zult verdelen. Zowel het voorgerecht, hoofdgerecht als dessert was perfect. Ik heb er niets op aan te merken. De bediening was ook meer dan goed met oog voor detail. Zeker voor herhaling vatbaar. Mooie zaak en mooi interieur. Doe zo voort!

vr 12 november 2021

J.

snel en vriendelijk

zo 31 oktober 2021

Christophe Buyle

Bediening was super Eten was zoals gewoonlijk top Familiale sfeer .

vr 29 oktober 2021