account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Vijfwege

Vijfwege

Alle wegen leiden naar...
Je kan er niet naast kijken. Op het alom bekende ‘vierarmenkruispunt’ –of zijn er het toch vijf- in Vlissegem bevindt zich al jaren het gezellige restaurant Vijfwege. Ooit kon je er alleen terecht om de dorst te lessen in wat toen nog een authentiek dorpscafé was maar nu is het een plek om lang en vooral heel lekker te tafelen.

Sinds juni 2012 is Vijfwege in handen van de familie Dendooven, de drijvende kracht achter het drukbezochte Hof Ter Doest in het naburige Lissewege. Vijfwege staat nog steeds garant voor de eerlijke Vlaamse keuken en ook de veelgesmaakte paling en kreeft prijken er nog altijd op de kaart.

Never change a winning team en dus blijft ook onze wijnkaart uniek, met heerlijke Bourgogne wijnen aan de beste prijs.

Nieuw is de open keuken met een grill op houtvuur. Ook wie van vlees houdt, komt hier dus meer dan ooit aan zijn trekken. In het najaar staan uiteraard wildspecialiteiten zoals fazant en hazenrug op het menu.
  • Lipton steunt de horeca cadeaubonactie
  • Laadpaal Auto
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.9/10   Kwaliteit
  • 8.3/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B. uit Vlezenbeek

Oesters en paling in 't groen met een héél lekkere wijn, meer moet dat niet zijn .....

vr 07 februari 2020

Jean-Pierre Fol

Zeer gebruiksvriendelijke reservering via de website van 'Vijfwege'. Mooi intérieur. Vriendelijke, correcte, vlugge bediening. Enorme parking voor de deur. De cuisson van de Irish Steak was zoals het moet. De kabeljauw van mijn vrouw was heel OK. Je gaat hier niet met honger naar buiten. (breng maar een Doggy bagg mee 😀)Een aanrader. Komen hier reeds 30jaar. Nooit teleurgesteld geweest. (zelfs met de nieuwe eigenaars). Volgende keer de beroemde paling in het groen of de Cote à l'Os.

ma 03 februari 2020

M. uit Affligem

Prijs/kwaliteit/service is dit een aanrader. Wij komen hier al 30 jaar.

zo 02 februari 2020

M. uit Denderleeuw

heerlijk gegeten, vlotte bediening en toffe ambiance. Ze zien ons zeker nog terug !

za 14 december 2019