account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Villared

Villared

Trendy Feel Good restaurant dat mee evolueert met de hedendaagse keuken. Toffe inrichting met een combinatie van sympathieke bediening en een eerlijke keuken waarin enkel dagverse ingrediënten gebruik worden.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jan Valcke

Was eerste kennismaking..en zeker NIET de laatste...komen nog terug!

za 07 maart 2020

Juliet Dely

Super!!

do 27 februari 2020

V.

Zelfs op een dinsdagavond was het restaurant goed gevuld wat net dat extra beetje gezelligheid geeft. De menu Bib Gourmand was (zoals altijd) origineel en lekker, met aangepaste wijnen per persoon en per gekozen gerecht. Ook voor "Bob" was er keuze genoeg, gaande van een origineel aperitief tot een ongekend Italiaans niet-alcoholisch pintje nadien. Altijd leuk om weer iets nieuws te ontdekken!

di 25 februari 2020

S.

Een echte aanrader! Het eten is superlekker, heel goede kwaliteit, perfect afgewerkt en zeker voldoende! Bediening is ook super: vriendelijk en correct! Restaurant is heel sfeervol ingericht: modern, gezellig en voldoende ruimte tussen tafels. Er wordt ook rekening gehouden met speciale wensen.

vr 14 februari 2020