account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Visbistro Mojo

Visbistro Mojo

Visbistro Mojo wordt de plek waar vis -en zeevruchten de hoofdingrediënten worden van overheerlijke én betaalbare gerechten.

Dat kwaliteit en versheid hier van het allergrootste belang zullen zijn, spreekt voor zich.

De passie voor het vak en de zin voor avontuur van de chef zorgen ervoor dat je hier zal genieten van demeest verrukkelijk bereide visgerechten.

Hou je meer van vlees dan vis? Wanhoop niet en vraag naar de vleessuggesties. Dat kan hier je elke dag opnieuw.

Visbistro Mojo wil zich van andere bistro's onderscheiden door je de mogelijkheid te bieden zélf je hoofdgerecht samen te stellen of een keuze te maken uit de 'creaties-van-de-chef' op het krijtbord.
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Rik Willemen

Dit is en blijft voor mij een huis van vertrouwen. We waren met z'n vieren, hebben allemaal verschillend gegeten, maar waren wel unaniem in ons lof.

vr 14 juni 2019

P. uit Zwijndrecht

Heel lekker eten en super vriendelijke bediening top

wo 12 juni 2019

I.

Your staff were very kind and helpful to choose our menu as we did not understand the menu. Food were excellent! Hope you will have English menu in future!

wo 12 juni 2019

Reggy Kampen

De kwaliteit van het eten is perfect, voor een schappelijke prijs. We voelen er ons thuis en je wordt als klant herkend en erkent. Het is heerlijk dineren in een ongedwongen sfeer.

za 08 juni 2019