account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Vrienden van Jacob

Vrienden van Jacob

De Vrienden van Jacob gevestigd in Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort, ademt klassieke allure. De stijlvolle entourage vormt een fraai contrast met de hartelijke, persoonlijke wijze waarop u hier voor de lunch of het diner wordt ontvangen. Onder Executive Chef en SVH-meesterkok Alain Alders' inspirerende leiding bereidt de keukenbrigade culinaire moderne-Franse topgerechten met een mediterrane touch.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Wat een feestje was het weer. Het eten was zowel qua smaak als presentatie uit de kunst. De bediening weet precies goed af te stemmen en maakt het mede tot een geweldige avond uit.

vr 10 mei 2019

M.

1 woord: fantastisch. Bijzonder lekker eten, elk gerecht was een pareltje. Heel vriendelijke en goede service. Alles was top.

za 04 mei 2019

Roy Van Duist

Ontettend lekker gegeten in een super mooie ambiance. Wij hadden get 8-gangen menu, maar elke gang is een waar feest voor de zintuigen. Zeer goede en vriendelijke bediening. Zekers voor herhaling vatbaar.

za 27 april 2019

Mathilde Kochen

Alles wat top! Het eten was bijzonder qua smaak, vormgeving. Wijnen aangepast aan menu voortreffelijk. Goede uitleg zonder overdrijving. Entourage iets minder in de serre, deed kil aan

vr 26 april 2019