account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Vrienden van Jacob

Vrienden van Jacob

De Vrienden van Jacob gevestigd in Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort, ademt klassieke allure. De stijlvolle entourage vormt een fraai contrast met de hartelijke, persoonlijke wijze waarop u hier voor de lunch of het diner wordt ontvangen. Onder Executive Chef en SVH-meesterkok Alain Alders' inspirerende leiding bereidt de keukenbrigade culinaire moderne-Franse topgerechten met een mediterrane touch.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Martina Blok-de Boer

We hebben een geweldige en smaakvolle avond gehad met zeer bijzondere en fijne smaakcombinaties, een kijkje in de keuken, zeer goede service/bediening aan de tafel/ontvangst/vertrek en een voortreffelijk taartje voor thuis vanwege ons 5 jarig huwelijk.

wo 06 november 2019

Gerard van Leeuwen

Geweldig in een woord. Vooral de persoonlijke aandacht door het personeel mag zeker worden genoemd. Ook het eten was fantastisch. Geweldig. We komen zeker terug.

za 26 oktober 2019

Gustaaf Bussing

Zeer mooi 6-gangenarrangement met veel variatie. Hoeveelheden mooi op elkaar afgestemd. Bijpassend wijnarrangement was heel mooi, maar blijft natuurlijk altijd iets persoonlijks qua smaak. Voldoende mogelijkheid om hierover van gedachten te wisselen met de sommelier/maÎtre. Kortom een heerlijke avond gehad die werd afgesloten met een verblijf in het hotel.

za 19 oktober 2019

Frans Lee

Een fantastisch verzorgde avond, echt een avond uit, een aanrader

do 17 oktober 2019