account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Vrienden van Jacob

Vrienden van Jacob

De Vrienden van Jacob gevestigd in Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort, ademt klassieke allure. De stijlvolle entourage vormt een fraai contrast met de hartelijke, persoonlijke wijze waarop u hier voor de lunch of het diner wordt ontvangen. Onder Executive Chef en SVH-meesterkok Alain Alders' inspirerende leiding bereidt de keukenbrigade culinaire moderne-Franse topgerechten met een mediterrane touch.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ruud Mulder

Een keer per jaar laten we ons uitgebreid verwennen bij de Vrienden van Jacob. In al die jaren nimmer teleur gesteld. Altijd het zelfde, maar altijd weer anders!! Dus een heerlijke avond met precies de goede aandacht en een fantastische keuken. Af.....!!

do 08 november 2018

H.

Heerlijk gegeten, fantastische kwaliteit

wo 17 oktober 2018

Rachel Koorn

Fantastische avond gehad. Veel amuses, heerlijk vijf gangen diner met lekker bijpassende wijnen. Prima service. Als kers op de taart kreeg ik ook nog eens een heerlijk taartje mee ter ere van mijn verjaardag. Kan niet anders zeggen dan een top avond uit.

do 11 oktober 2018

Alexander Hendrix

Wij hebben hier ontzettend genoten van het lekkere eten, elke gang is een kunstwerk op zich. Prettige bediening, zeer attend. Super fijn verblijf gehad op het landgoed! Mvg Fam Hendrix

vr 05 oktober 2018