account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Vrienden van Jacob

Vrienden van Jacob

De Vrienden van Jacob gevestigd in Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort, ademt klassieke allure. De stijlvolle entourage vormt een fraai contrast met de hartelijke, persoonlijke wijze waarop u hier voor de lunch of het diner wordt ontvangen. Onder Executive Chef en SVH-meesterkok Alain Alders' inspirerende leiding bereidt de keukenbrigade culinaire moderne-Franse topgerechten met een mediterrane touch.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

..

Complimenten voor de bijpassende wijnen en de verrassende gerechten. De foie gras met dessertwijn was de grootste verrassing! We komen graag (wederom) terug!

za 13 juli 2019

L.

Super fantastisch prachtige zeer mooie smaken , top wijnen erbij en het was een onvergetelijke avond! Ook mochten we nog een kijkje nemen in de keuken! Top!

za 13 juli 2019

Eva Mennes

Het was een heel bijzondere ervaring om bij de VRIENDEN VAN JACOB te mogen dinereren. Ik heb volgens Tripadvisor in 33% van de tophotels en restaurants ter wereld gelogeerd en gedineerd , maar DE VRIENDEN VAN JACOB is een absolute topper en meer dan van harte aan te raden aan de meest verfijnde gast.

do 11 juli 2019

D. van der Wolk

Onze verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen!

za 06 juli 2019