account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

De Vuvuzela

De Vuvuzela

De Vuvuzela is rustig gelegen in de Hamse bossen op het domein van Ollevier en co. U kan er genieten van een uitgebreide drankenkaart met oa. 10 soorten bier van het vat. Laat u ook verrassen door onze frisse keuken; ribbetjes, pasta’s, steengrill, salades, barbecue en elk weekend ontbijtbuffetten.

Dankzij de unieke en ruime infrastructuur is het de ideale locatie voor familiefeestjes, recepties, lunchen, verjaardagsfeestjes, bedrijfsuitstappen, koffietafels enz….

De terrassen bieden zicht op de minigolf en het nabijgelegen tuin- en vijvercentrum.

De Vuvuzela is rolstoeltoegankelijk en kan groepen aan tot 300 personen. Als erkend tuin- en fietscafé is het ook de perfecte uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars.

We hopen u binnenkort te kunnen begroeten. Jambo rafiki!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Hannemie Van Deuren

Gezellige brasserie, fijne omgeving, lieve bediening, lekker eten, correcte prijs. Samen met kinderen en kleinkinderen een alpaca wandeling afsluiten met een fijn etentje bij jullie, bleek een prima idee ter gelegenheid van mijn verjaardag 👍. Dankjewel.

zo 05 juli 2020

Luc Heuvelmans

Lekker en gezellig.

za 04 juli 2020

Robert Van Roosbroeck

Goed

vr 03 juli 2020

E.

Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord, deze samenkomst, is voor onze groep zeker voor herhaling vatbaar. Service was optimaal.

zo 08 maart 2020