account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Watertuin Schiedam

Watertuin Schiedam

Maak bij De Watertuin in Schiedam een culinaire rondreis langs de verschillende continenten en hun rijke keukens. Kies voor Aziatische wokgerechten, afgewisseld met specialiteiten uit de traditionele Franse keuken of waan je in Italië en haal een pizza uit de authentieke pizzaoven.

Kortom, vis-, vlees- en vegetarische gerechten genoeg! Wedden dat je nauwelijks kunt kiezen? Dit is een culinaire ervaring die je niet aan je voorbij mag laten gaan. Dus reserveer nu snel een tafeltje bij restaurant De Watertuin in Schiedam.
Stel een vraag
Beoordelingen

6.3

Gemiddelde score

  • 6.1/10   Kwaliteit
  • 6.6/10   Service
  • 6.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Renate Kalle

Heerlijk gegeten.

vr 31 juli 2020

J.

Er was een nieuw concept bestellen via je telefoon via hun app. Dit werkte echt goed. Dit voorkomt ook voedsel verspilling. Je besteld 2 gerechten per persoon en dan komen ze het brengen.

wo 29 juli 2020

Cari Derichs

Geen buffet maar een 3-gangen keuze menu, we wisten niet goed wat te verwachten. Het eten was heerlijk, personeel vriendelijk en de 1,5 meter was prima geregeld.

vr 10 juli 2020

A. uit Rozenburg Zh

Nee

di 10 maart 2020