account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Zandhoeve

Restaurant Zandhoeve

(H)eerlijk eten en drinken bij restaurant Vigor

Blooming focust zich op koken met een palet aan heerlijke natuurlijke smaken. De ingrediënten die worden gebruikt komen zoveel mogelijk uit de eigen biologische moestuin, welke te vinden is bij Blooming landgoed Het Hof, en van boeren uit de regio. Dit is de kwaliteit die je proeft, een wellness voor de tong waarbij de gezonde mens floreert. Omring jezelf door het groen en geniet van de zingende vogels op de achtergrond terwijl de keukenbrigade een smakelijk diner op tafel zet.

Vandaag geoogst, vanavond op je bord - de Hoftuin
Van meirapen, peultjes en blauwschokkers, een chique woord voor kapucijners, tot tomaten in alle soorten en maten, schorseneren, aardbeien, pastinaken en eetbare bloemen als viooltjes, afrikaantjes of goudsbloemen. Alles wat in de Hoftuin groeit, is biologisch. En dat proef je. In De Hoftuin komen twee werelden samen. Die van de kok en die van de tuinder. De chef-kok van Restaurant Vigor kookt naar aanbod. “Dagelijks loop ik door de moestuin en bespreek met tuinman Dries wat er die dag geoogst kan worden. Onze samenwerking is uniek. En de bijdrage van de deelnemers van de Scorlewald is groot. Ze zijn gedreven en leergierig. Sommige komen zelfs de keuken in om te zien hoe ik de door hen geoogste groenten en kruiden bereid.”