account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Weinbeisserei

Weinbeisserei

Passie voor lekker eten en een goed glas wijn. Dit vat simpel samen wat ons, Lisa & Séraphin, bindt en waar Weinbeisserei voor staat. Wij houden van eenvoud en een ongedwongen sfeer. Persoonlijk contact met jou, onze gast, vinden wij essentieel.

Ons restaurant is zo gebouwd dat de keuken volledig geïntegreerd is in de zaal. Je ziet, ruikt en hoort dus hoe jouw gerecht, letterlijk onder jouw neus, tot leven komen. In de zomer kan je bij mooi weer eten op ons zonneterras. Een kleine groene oase midden in het industrieterrein.

En als je geluk hebt, vang je een glimp op van onze kleine spruit Henriette die soms eens langs een tafeltje huppelt!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Het was uitzonderlijk lekker, de aangepaste wijnen waren zeer goed en de service was top. Het is ook een heel geslaagd kader. Een aanrader op alle vlakken.

vr 03 januari 2020

W.

Fantastisch kader tijdens een gure winterdag. Verse basis ingrediënten voor buitengewone smaken. als je al eens 5 uur in een restaurant blijft genieten, dan spreekt dat boekdelen.

vr 03 januari 2020

H. uit Sint-Michiels

Een super leuke ervaring! Heel aangename sfeer, heerlijk eten...je voelt je er meteen thuis ook door hartelijke ontvangst!

vr 27 december 2019

M.

Ok

do 19 december 2019