account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Weinbeisserei

Weinbeisserei

Passie voor lekker eten en een goed glas wijn. Dit vat simpel samen wat ons, Lisa & Séraphin, bindt en waar Weinbeisserei voor staat. Wij houden van eenvoud en een ongedwongen sfeer. Persoonlijk contact met jou, onze gast, vinden wij essentieel.

Ons restaurant is zo gebouwd dat de keuken volledig geïntegreerd is in de zaal. Je ziet, ruikt en hoort dus hoe jouw gerecht, letterlijk onder jouw neus, tot leven komen. In de zomer kan je bij mooi weer eten op ons zonneterras. Een kleine groene oase midden in het industrieterrein.

En als je geluk hebt, vang je een glimp op van onze kleine spruit Henriette die soms eens langs een tafeltje huppelt!
  • Moederdag special
  • Terrassen
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

H.

Zoals altijd schitterend!

vr 30 juli 2021

Nancy Pieters

Zeer lekkere hapjes en bordjes. Zeer goede passende wijn. Verassend dessert. Aangenaam gezellig interieur We komen zeker terug!

vr 30 juli 2021

Joylien Crommelynck

Top gerechten met verrassende combinaties. Heel eerlijke verhouding prijs kwaliteit. Aan te raden om telkens te combineren met de aangepaste wijn uit Oostenrijk, top! Vriendelijke bediening en een rustig kader in een bijzondere omgeving. Je zou dit restaurant niet verwachten pal in een industriegebied maar het is er ongelofelijk kalm, en buiten geniet van je het zicht op hun moestuin.

za 24 juli 2021

Ivan Minne

Zeer lekker. Super gezellig. Vriendelijk. Aanrader !

zo 18 juli 2021