account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Weinbeisserei

Weinbeisserei

Passie voor lekker eten en een goed glas wijn. Dit vat simpel samen wat ons, Lisa & Séraphin, bindt en waar Weinbeisserei voor staat. Wij houden van eenvoud en een ongedwongen sfeer. Persoonlijk contact met jou, onze gast, vinden wij essentieel.

Ons restaurant is zo gebouwd dat de keuken volledig geïntegreerd is in de zaal. Je ziet, ruikt en hoort dus hoe jouw gerecht, letterlijk onder jouw neus, tot leven komen. In de zomer kan je bij mooi weer eten op ons zonneterras. Een kleine groene oase midden in het industrieterrein.

En als je geluk hebt, vang je een glimp op van onze kleine spruit Henriette die soms eens langs een tafeltje huppelt!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M. uit Rumbeke

Bij de Weinbeisserei ben je nooit bedrogen aan de top kwaliteit van de producten die op tafel gebracht worden door de chef. Lisa combineert die feilloos met aangepaste wijnen. Dit alles gesitueerd in een rustig goed gelegen sfeervol ingericht pand. Het feit dat je geen a la carte optie hebt is voor ons alleen maar een pluspunt. Samengevat in 1 woord : uitmuntend.

za 05 oktober 2019

Valerie Debaere

Genoten van elk gerecht en elke wijn, aangename sfeer en bediening. Een pareltje op alle vlakken!

vr 04 oktober 2019

A. uit Roeselare

uitstekend zoals altijd

do 03 oktober 2019

A.

Heerlijk gegeten met verrassende lekkere wijnen. Top!

za 28 september 2019