no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Wellness 4 you 2

Wellness 4 you 2

Wellness4you2, een privé sauna, waar u met z’n tweetjes of met vrienden rustig in alle privacy kan genieten van een zwembad, jacuzzi, een stoomcabine met aroma-therapie, een panoramische sauna met kleurentherapie en een gezellige lounge-ruimte.
De ontsmetting van ons water gebeurt met zoutelectrolyse ipv chloor (geen hinderlijke chloorgeur of pikkende ogen)
Neem een kijkje op de website, www.wellness4you2.be en ontdek de arrangementen en reserveer on-line.
Telefonisch reserveren kan op nummer 011/48.23.27 .
Tevens cadeaubons verkrijgbaar.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit

K. uit Heers

Goede ontvangst en uitleg over de faciliteiten. Aperitiefje van het huis. Wij hadden het tapas arrangement. Dit was vrij uitgebreid. Ook ging er een lamp branden die op een centrale plaats hing als mevrouw des huizes de tapas kwam brengen, dat is heel fijn. Dat ze niet zomaar ineens langs je staat met de plateau. We hebben ondertussen al wat wellnessen bezocht en deze heeft toch onze voorkeur!

za 02 juni 2018

Erik Smets

Mooi en zeer zuiver,zeer discreet,voor herhaling vatbaar

za 28 april 2018

David Adriaensen

Heel professioneel en hartelijk ontvangen. Alles heel proper en netjes ingericht. Zeker voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader!!! We komen zeker terug!!!

zo 08 april 2018

Sami Sirkia

Everything was in impeccable order. Since arrival, the welcome was very warm. Felt very relaxed after 3h. Breakfast arrangement was perfect to combine with an early morning sauna. Can totally recommend.

ma 02 april 2018