account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Wellux

Wellux

Genieten van het leven betekent tijd nemen voor jezelf. Helemaal tot rust komen in een wereld van verwennerij.
Dit is wat Wellux u te bieden heeft. Wellux is een nieuw, modern, gezellig en luxueus privé-wellness center in Heusden-Zolder.
U kan helemaal tot rust komen in de sfeervolle omgeving met infrarood sauna, whirlpool, stoomcabine met aromatherapie, sun shower, regendouches en relaxruimte. Gezellig ontspannen met alle modern comfort. De ruimte is zo ingericht, dat je steeds met elkaar visueel contact hebt. Glazen wanden in stoomcabine, sauna, whirlpool en een open douche creëren dit aangename gevoel. Geniet van een hapje en een drankje of laat u eens goed verwennen met een arrangement of een massage.
Stel een vraag
Last minutes

Sauna 3u

voor 2 personen

do 27 september 2018

15:00

Nachtarr. Speciale gelegenheid

voor 2 personen

wo 31 oktober 2018

19:00

Halloween Overnachting : van 19-11 uur ganse nacht de wellness voor u alleen. Glaasje bubbels en een aperitiefhapje bij ontvangst, Trio van Pasta met fles wijn. U slaapt in de wellness, een uitgebreid ontbijt met bubbels . Een romantisch interieur met rozeblaadjes en kaarsjes. Prijs voor 2 personen 350€. Heeft u een ander voorstel of verzoek? Contacteer ons. Dit arrangement is niet cumuleerbaar met andere bonnen of kortingen.

Nachtarr. Speciale gelegenheid

voor 2 personen

ma 24 december 2018

18:00

Kerstavond Overnachting : van 18-11 uur ganse nacht de wellness voor u alleen. Hapjes bij ontvangst, Trio van Pasta met fles wijn. Fles Champagne en schotel zoetigheden voor middernacht, u slaapt in de wellness, een uitgebreid ontbijt met bubbels . Een romantisch interieur met rozeblaadjes en kaarsjes. Prijs voor 2 personen 450€. Heeft u een ander voorstel of verzoek? Contacteer ons. Dit arrangement is niet cumuleerbaar met andere bonnen of kortingen.

Nachtarr. Speciale gelegenheid

voor 2 personen

ma 31 december 2018

18:00

Oudejaars Overnachting : van 18-11 uur ganse nacht de wellness voor u alleen. Hapjes bij ontvangst, Trio van Pasta met fles wijn. Fles Champagne en schotel zoetigheden voor middernacht, u slaapt in de wellness, een uitgebreid ontbijt met bubbels . Een romantisch interieur met rozeblaadjes en kaarsjes. Prijs voor 2 personen 450€. Heeft u een ander voorstel of verzoek? Contacteer ons. Dit arrangement is niet cumuleerbaar met andere bonnen of kortingen.

Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Sandro Minardi

Alles was naar wens, proper, rustig en lekker warm

wo 19 september 2018

M. uit Vlijtingen

Altijd ontspannend moment daar. We gaan zeker nog terug! Heel vriendelijk onthaal. Hygiënisch, mooi en modern knus.

vr 14 september 2018

Ruth Van Bijlen

Het was geweldig. Alles heel netjes. In 1 woord fantastisch. Wij komen zeker nog terug.

zo 09 september 2018

S. uit Alken

Klasse!

wo 05 september 2018