account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

WellWines

WellWines

In ons nieuw en luxueus saunacomplex kan u in alle rust en privacy genieten van sauna, stoombad, infrarood, jacuzzi en verwarmd openluchtzwembad. Bovendien hebben we een uitgebreide kaart met lekkere gerechten en verrassende wijntjes. Ook voor een massage of gelaatsverzorging kan u bij ons terecht, of combineer het allemaal in één van onze leuke arrangementen.
Beoordelingen

9.8

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Alweer enorm genoten van deze prachtige, stijlvolle, aangename en super hygiënische wellness. Bedankt An voor de immer vriendelijke en warme ontvangst. Tot snel!

do 16 juni 2022

Stephanie Kinot

Ons atypisch kleinschalig verjaardagsfeestje was meer dan geslaagd! Genieten van de eerste tot de laatste minuut. Klinken op het goed leven, een lekker hapje erbij, een plons in het zwembad... pure ontspanning voor groot én klein. Wij werden helemaal in de watten gelegd en kwamen op wolkjes buiten gewandeld.

zo 12 juni 2022

Claudia Aché

Heel mooi kader, alles is aanwezig voor een paar uren heerlijk relaxen.... aan alles is gedacht! Prachtig!

za 04 juni 2022

E.

Super genoten van het familie-arrangement! Vriendelijke ontvangst en heerlijk ontbijt in een mooi kader. Voor herhaling vatbaar!

za 04 juni 2022