account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Westvliet

Westvliet

Welkom bij Westvliet, fitness & racquet club

Westvliet staat letterlijk en figuurlijk voor sportiviteit, persoonlijke benadering en gezelligheid. Bij ons besteedt u uw vrije tijd in een luxe (club)omgeving en zult u zich snel thuis voelen. Wij zien het als onze taak u gastvrij te ontvangen, te helpen en te begeleiden naar het doel dat u nastreeft.

Jong, ouder, ervaring of geen ervaring, Westvliet is er voor u. Door het grote aanbod van activiteiten kunt ook u bij ons terecht voor bijvoorbeeld afvallen, conditie verbeteren, fit blijven of gewoon voor de gezelligheid.

Bent u nog geen lid en wilt u meer informatie over de diverse mogelijkheden en lidmaatschapstarieven? Kom dan snel langs of bel met onze informatieafdeling!

De meeste mensen vinden het prettig om eens een kijkje te komen nemen en met eigen ogen te zien wat Westvliet te bieden heeft. U kunt altijd een afspraak maken voor een bezoek (070 3864440). Wij geven u graag rondleiding door de mooiste en gezelligste club van Den Haag en omstreken.

Westvliet, fitness & racquet club , méér dan fitness alleen.
  • Squash
  • Tennis
  • Badminton
  • Fitness
  • Groepslessen
Stel een vraag