account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

WT Urban Kitchen 10e

WT Urban Kitchen 10e

Wat een locatie en wat een uitzicht vanaf de watertoren Utrecht! Dit unieke stuk industrieel erfgoed hebben we omgetoverd tot een zaak waar we trots op zijn. Verdeeld over 3 niveaus kunt u lekker lunchen, dineren, vergaderen en daarnaast hebben we de mogelijkheid van private dining! Kwaliteit en comfort in een vernieuwende losse sfeer en een fijne prijs.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L. uit Nieuwegein

Heel erg lekker en fijn gegeten. De gangen waren goed op elkaar afgestemd qua hoeveelheid, na afloop hadden we een voldaan gevoel. De tijd tussen de gangen was perfect, niet te snel maar ook zeker niet te lang. Verfrissende en uitdagende smaken en hele mooie opgemaakte borden. Daarnaast natuurlijk het uitzicht.... geweldig. Ik zou er elke avond wel willen eten!

ma 14 januari 2019

A.

Ik vond alle gerechten origineel en zeer smaakvol, het zoete dessert vond ik als enige iets minder dan de rest. Al met al echter heerlijke middag gehad!

zo 13 januari 2019

S. uit Utrecht

Zeer goede avond gehad. Vriendelijke bediening en uitstekende gerechten.

za 12 januari 2019

Lenca Molleman

Heerlijk gegeten en genoten van het uitzicht! Het was het wachten waard !

za 12 januari 2019