account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Witlof

Restaurant Witlof

Welkom bij restaurant Witlof!!

Wij ontvangen jullie graag!!

We koken graag: onze keuken laat zich het best omschrijven als klassiek Frans met een knipoog naar het Oosten. Dat betekent dat u bij ons bijvoor-beeld langoestines, coquilles, lamsvlees en door onze jager geschoten wild op je bord zult vinden, maar dan nét even anders bereid. We verrassen je graag. Maar wát je bij ons ook eet: het is altijd bereid met de beste, verse producten. En met vakkennis, liefde en toewijding.

We eten graag: er wordt gezegd dat een goede kok van eten houdt. Daar zijn wij het hartgrondig mee eens. Als we niet voor jullie in de keuken staan, gaan we graag zelf uit eten. Om ons te laten inspireren, maar vooral omdat wij ons het leven niet kunnen voorstellen zonder een fantastisch stukje lamsvlees uit de Lozère. Of een super verse kabeljauw. En die liefde voor eten, proef je, wanneer je bij WITLOF komt eten.

Jürgen en Rian Eikholt
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

F.

Weer een fantastische avond gehad bij Witlof. Het was heerlijk eten in een super fijne sfeer met bediening die voor iedereen persoonlijke aandacht heeft. Alle mensen van Restaurant Witlof: wederom bedankt voor alles en tot snel weer.

zo 12 augustus 2018

M.

Zoals altijd fantastisch gegeten! Dank voor de fijne avond!

zo 12 augustus 2018

P.

We kwamen gisteravond voor de eerste keer bij Witlof eten en het is zeker voor herhaling vatbaar! We hadden een 4 gangen verrassingsmenu en het was voortreffelijk! Verrassende combinaties en smaken. De gerechten kwamen in een goed tempo achter elkaar en het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Precies zoals het hoort te zijn. Tot snel!

di 07 augustus 2018

A.

Keuze uit binnen of buiten eten werd geboden. Het was een heerlijke avond uit met een heerlijk verrassingsmenu en een mooi wijnarrangement ernaast. De bediening aan tafel is gezellig en goed.

zo 05 augustus 2018