no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Witlof

Restaurant Witlof

Welkom bij restaurant Witlof!!

Wij ontvangen jullie graag!!

We koken graag: onze keuken laat zich het best omschrijven als klassiek Frans met een knipoog naar het Oosten. Dat betekent dat u bij ons bijvoor-beeld langoestines, coquilles, lamsvlees en door onze jager geschoten wild op je bord zult vinden, maar dan nét even anders bereid. We verrassen je graag. Maar wát je bij ons ook eet: het is altijd bereid met de beste, verse producten. En met vakkennis, liefde en toewijding.

We eten graag: er wordt gezegd dat een goede kok van eten houdt. Daar zijn wij het hartgrondig mee eens. Als we niet voor jullie in de keuken staan, gaan we graag zelf uit eten. Om ons te laten inspireren, maar vooral omdat wij ons het leven niet kunnen voorstellen zonder een fantastisch stukje lamsvlees uit de Lozère. Of een super verse kabeljauw. En die liefde voor eten, proef je, wanneer je bij WITLOF komt eten.

Jürgen en Rian Eikholt
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit

E.

Fantastisch! Lekker en creatief eten, vriendelijke service, gezellige sfeer, en ook nog engiszins betaalbaar.

za 19 mei 2018

Natascha Tangelder

Heerlijk gegeten, geweldige service, super plek. Gaan we zeker vaker doen!

za 12 mei 2018

Danny Van den Sande

Normaliter boek je een citytrip en ga je dan op zoek naar een leuk restaurant. Wij doen het omgekeerd. Wij kiezen voor dit prachtrestaurant en boeken er een weekendje Nijmegen bij. Fantastisch concept, schitterende service, heerlijk eten overgoten door goddelijke wijnen.

vr 11 mei 2018

pierre vink

Zoals altijd top gegeten op knusse terras aan de waal

ma 07 mei 2018