account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Witlof

Restaurant Witlof

Welkom bij restaurant Witlof!!

Wij ontvangen jullie graag!!

We koken graag: onze keuken laat zich het best omschrijven als klassiek Frans met een knipoog naar het Oosten. Dat betekent dat u bij ons bijvoor-beeld langoestines, coquilles, lamsvlees en door onze jager geschoten wild op je bord zult vinden, maar dan nét even anders bereid. We verrassen je graag. Maar wát je bij ons ook eet: het is altijd bereid met de beste, verse producten. En met vakkennis, liefde en toewijding.

We eten graag: er wordt gezegd dat een goede kok van eten houdt. Daar zijn wij het hartgrondig mee eens. Als we niet voor jullie in de keuken staan, gaan we graag zelf uit eten. Om ons te laten inspireren, maar vooral omdat wij ons het leven niet kunnen voorstellen zonder een fantastisch stukje lamsvlees uit de Lozère. Of een super verse kabeljauw. En die liefde voor eten, proef je, wanneer je bij WITLOF komt eten.

Jürgen en Rian Eikholt
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

I at een heerlijk eten en zeer gastvrij echtpaar. Enorm goede prijs-kwaliteit verhouding. Een animatie aanrader!!!

za 19 oktober 2019

Brian Van Miltenburg

Ik vind het een heel fijn restaurant met creatief en goed smakend eten voor een mooie prijs. Het personeel is attent maar niet opdringerig. Dikke aanrader!

za 19 oktober 2019

Wim Van Laere

Gezellig warm restaurant, vriendelijke bediening, hartelijke uitbaters en vooral....uitstekend gegeten!

ma 14 oktober 2019

Giovanni Hendriks

Fantastische avond gehad. Vriendelijke bediening en onze complimenten voor de kok! Heerlijk genoten van een 6 gangen menu.

vr 11 oktober 2019