account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Witlof

Restaurant Witlof

Welkom bij restaurant Witlof!!

Wij ontvangen jullie graag!!

We koken graag: onze keuken laat zich het best omschrijven als klassiek Frans met een knipoog naar het Oosten. Dat betekent dat u bij ons bijvoor-beeld langoestines, coquilles, lamsvlees en door onze jager geschoten wild op je bord zult vinden, maar dan nét even anders bereid. We verrassen je graag. Maar wát je bij ons ook eet: het is altijd bereid met de beste, verse producten. En met vakkennis, liefde en toewijding.

We eten graag: er wordt gezegd dat een goede kok van eten houdt. Daar zijn wij het hartgrondig mee eens. Als we niet voor jullie in de keuken staan, gaan we graag zelf uit eten. Om ons te laten inspireren, maar vooral omdat wij ons het leven niet kunnen voorstellen zonder een fantastisch stukje lamsvlees uit de Lozère. Of een super verse kabeljauw. En die liefde voor eten, proef je, wanneer je bij WITLOF komt eten.

Jürgen en Rian Eikholt
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C. uit Nijmegen

Het was wederom zeer goed. De klanten die mee waren uit Zweden waren ook zeer tevreden. Bedankt!

ma 12 augustus 2019

Joost Bartelds

Prima ontvangst en sfeer. Ook fijn dat er nauwelijks muziek was, zodat je elkaar aan tafel goed kon verstaan. Het verrassingsmenu was afwisselend en overheerlijk, net als de wijnen. We hebben echt een topavond gehad.

zo 11 augustus 2019

S.

Voor de tweede keer hier gegeten nadat we bij de eerste keer heel enthousiast waren: gezellig binnen, mooi aangekleed, mooie locatie, vriendelijke en kundige bediening, heerlijke smaken. Ook bij de tweede keer waren we weer enthousiast. Dubbel en dwars het geld waard wat ons betreft. We komen zeker weer terug!

vr 02 augustus 2019

L.

Heerlijk gegeten met goede bijpassende wijnen in een ongedwongen sfeer

zo 28 juli 2019