account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Witlof

Restaurant Witlof

Welkom bij restaurant Witlof!!

Wij ontvangen jullie graag!!

We koken graag: onze keuken laat zich het best omschrijven als klassiek Frans met een knipoog naar het Oosten. Dat betekent dat u bij ons bijvoor-beeld langoestines, coquilles, lamsvlees en door onze jager geschoten wild op je bord zult vinden, maar dan nét even anders bereid. We verrassen je graag. Maar wát je bij ons ook eet: het is altijd bereid met de beste, verse producten. En met vakkennis, liefde en toewijding.

We eten graag: er wordt gezegd dat een goede kok van eten houdt. Daar zijn wij het hartgrondig mee eens. Als we niet voor jullie in de keuken staan, gaan we graag zelf uit eten. Om ons te laten inspireren, maar vooral omdat wij ons het leven niet kunnen voorstellen zonder een fantastisch stukje lamsvlees uit de Lozère. Of een super verse kabeljauw. En die liefde voor eten, proef je, wanneer je bij WITLOF komt eten.

Jürgen en Rian Eikholt
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Heerlijk gegeten. Super gehandeld gezien de net nwe maatregelen. Daardoor gingen we eerder eten en konden we alsnog van de hele beleving met het verassingsmenu genieten.

za 13 november 2021

Jan Evers

Heerlijk gegeten in gezellige atmosfeer. Blijf zo doorgaan

vr 12 november 2021

Leen De Waal

prima atmosfeer, vriendelijke betrokken bediening. Eten is perfect, zeer verzorgd, en zeker ook de vegetarische opties perfect uitgevoerd! topper.

di 09 november 2021

C.

Super lekker en mooi eten, lekkere wijn, en hele aardige bediening!

za 06 november 2021