accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Restaurant Witlof

Contact

Social media

Welkom bij restaurant Witlof!!

Wij ontvangen jullie graag!!

We koken graag: onze keuken laat zich het best omschrijven als klassiek Frans met een knipoog naar het Oosten. Dat betekent dat u bij ons bijvoor-beeld langoestines, coquilles, lamsvlees en door onze jager geschoten wild op je bord zult vinden, maar dan nét even anders bereid. We verrassen je graag. Maar wát je bij ons ook eet: het is altijd bereid met de beste, verse producten. En met vakkennis, liefde en toewijding.

We eten graag: er wordt gezegd dat een goede kok van eten houdt. Daar zijn wij het hartgrondig mee eens. Als we niet voor jullie in de keuken staan, gaan we graag zelf uit eten. Om ons te laten inspireren, maar vooral omdat wij ons het leven niet kunnen voorstellen zonder een fantastisch stukje lamsvlees uit de Lozère. Of een super verse kabeljauw. En die liefde voor eten, proef je, wanneer je bij WITLOF komt eten.

Jürgen en Rian Eikholt
  • Gault&Millau
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10Kwaliteit
  • 9.7/10Service
  • 9/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Max Sterling

Het blijft me verbazen hoe er hier regelmatig -- in mijn geval vegan -- hoogstandjes verzonnen worden zonder dat de gemiddelde Nijmegenaar door lijkt te hebben dat de prijs/kwaliteitverhouding gewoonweg competitief is. Top!

do 26 januari 2023

R.

Heerlijk gegeten, elk gerecht was fantastisch en super service en leuke locatie!

do 19 januari 2023

Bianca Silva

Ontzettend vriendelijk personeel die perfect het balans kunnen houden tussen luxe/hoge kwaliteit/Sjiek en laagdrempeligheid. Zeer gastvrij. Het eten is een feest, qua presentatie en qua smaak. Aan alles word gedacht en het bezoek voelt ontspannen. Of je nu met je beste vriendin gaat eten of zakelijk het past altijd.

di 17 januari 2023

Paul Arts

Heerlijk gegeten, fijne gezellige bediening. Top!

za 14 januari 2023