account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Witlof

Restaurant Witlof

Welkom bij restaurant Witlof!!

Wij ontvangen jullie graag!!

We koken graag: onze keuken laat zich het best omschrijven als klassiek Frans met een knipoog naar het Oosten. Dat betekent dat u bij ons bijvoor-beeld langoestines, coquilles, lamsvlees en door onze jager geschoten wild op je bord zult vinden, maar dan nét even anders bereid. We verrassen je graag. Maar wát je bij ons ook eet: het is altijd bereid met de beste, verse producten. En met vakkennis, liefde en toewijding.

We eten graag: er wordt gezegd dat een goede kok van eten houdt. Daar zijn wij het hartgrondig mee eens. Als we niet voor jullie in de keuken staan, gaan we graag zelf uit eten. Om ons te laten inspireren, maar vooral omdat wij ons het leven niet kunnen voorstellen zonder een fantastisch stukje lamsvlees uit de Lozère. Of een super verse kabeljauw. En die liefde voor eten, proef je, wanneer je bij WITLOF komt eten.

Jürgen en Rian Eikholt
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R. uit Nijmegen

Witlof is niet voor niets mijn favoriet in Nijmegen!

do 12 maart 2020

M.

Heerlijk gegeten, fijne bediening en mooi uitzicht

di 10 maart 2020

Juditn Fontaine

Top restaurant: 5 gangendiner a la carte, en ieder gerecht was heerlijk. Daarbij ook nog een uitstekende bediening, in een prachtig restaurant met een warme uitstraling.

vr 06 maart 2020

Frank Bolsenbroek

Klasse gegeten in dit Nijmeegse pareltje. Gezellige ambiance, ongedwongen sfeer, keurige bediening, prachtige gerechten, heerlijke wijn, eerlijke prijs :-)

vr 06 maart 2020