accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Restaurant Witlof

Contact

Social media

Welkom bij restaurant Witlof!!

Wij ontvangen jullie graag!!

We koken graag: onze keuken laat zich het best omschrijven als klassiek Frans met een knipoog naar het Oosten. Dat betekent dat u bij ons bijvoor-beeld langoestines, coquilles, lamsvlees en door onze jager geschoten wild op je bord zult vinden, maar dan nét even anders bereid. We verrassen je graag. Maar wát je bij ons ook eet: het is altijd bereid met de beste, verse producten. En met vakkennis, liefde en toewijding.

We eten graag: er wordt gezegd dat een goede kok van eten houdt. Daar zijn wij het hartgrondig mee eens. Als we niet voor jullie in de keuken staan, gaan we graag zelf uit eten. Om ons te laten inspireren, maar vooral omdat wij ons het leven niet kunnen voorstellen zonder een fantastisch stukje lamsvlees uit de Lozère. Of een super verse kabeljauw. En die liefde voor eten, proef je, wanneer je bij WITLOF komt eten.

Jürgen en Rian Eikholt
  • Gault&Millau
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10Kwaliteit
  • 9.7/10Service
  • 9.3/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Tim Maas

In een intieme sfeer hebben wij prachtig gegeten, origineel, vers en prachtig opgemaakt. De bediening is zeer attent en persoonlijk. Een omweg meer dan waard!

wo 20 september 2023

Bianca Vet

Verrassend en heerlijk menu ,fijne bediening en atmosfeer.

za 16 september 2023

E.

Enorm genoten van het lekkere eten en de lekkere wijn!

vr 15 september 2023

André Ewalts

Het klopte gewoon. Mooi menu met heerlijke, in ons geval alcoholvrije, cocktails. Hele prettige gastvrouw. Wij hebben een aangename avond mogen doorbrengen bij restaurant Witlof.

wo 13 september 2023