account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Witlof

Restaurant Witlof

Welkom bij restaurant Witlof!!

Wij ontvangen jullie graag!!

We koken graag: onze keuken laat zich het best omschrijven als klassiek Frans met een knipoog naar het Oosten. Dat betekent dat u bij ons bijvoor-beeld langoestines, coquilles, lamsvlees en door onze jager geschoten wild op je bord zult vinden, maar dan nét even anders bereid. We verrassen je graag. Maar wát je bij ons ook eet: het is altijd bereid met de beste, verse producten. En met vakkennis, liefde en toewijding.

We eten graag: er wordt gezegd dat een goede kok van eten houdt. Daar zijn wij het hartgrondig mee eens. Als we niet voor jullie in de keuken staan, gaan we graag zelf uit eten. Om ons te laten inspireren, maar vooral omdat wij ons het leven niet kunnen voorstellen zonder een fantastisch stukje lamsvlees uit de Lozère. Of een super verse kabeljauw. En die liefde voor eten, proef je, wanneer je bij WITLOF komt eten.

Jürgen en Rian Eikholt
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marcel Hartenberg

Een bijzonder mooie avond met vrienden op het terras van Witlof. Mooi hoe de gangen van het menu steeds aandacht vroegen en kregen tijdens de avond en hoe zeer de gerechten dan de hoofdrol kregen. Erg genoten van het plekje en het eten, uitstekend verzorgd door het team van Witlof.

di 18 juni 2019

Judith Fontaine

heerlijk gegeten, mini culi menu, mooi samengesteld en uitgebalanceerd. Absoluut niet te veel.

za 15 juni 2019

Theo Dennissen

Witlof is en blijft ons favoriete restaurant!

za 15 juni 2019

W.

Fantastische culinaire avond! Heerlijke gerechten gegeten, smaakvolle wijn gedronken. Ook goed rekening gehouden met allergie van tafelgenote. Top service.

do 13 juni 2019