account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Witlof

Restaurant Witlof

Welkom bij restaurant Witlof!!

Wij ontvangen jullie graag!!

We koken graag: onze keuken laat zich het best omschrijven als klassiek Frans met een knipoog naar het Oosten. Dat betekent dat u bij ons bijvoor-beeld langoestines, coquilles, lamsvlees en door onze jager geschoten wild op je bord zult vinden, maar dan nét even anders bereid. We verrassen je graag. Maar wát je bij ons ook eet: het is altijd bereid met de beste, verse producten. En met vakkennis, liefde en toewijding.

We eten graag: er wordt gezegd dat een goede kok van eten houdt. Daar zijn wij het hartgrondig mee eens. Als we niet voor jullie in de keuken staan, gaan we graag zelf uit eten. Om ons te laten inspireren, maar vooral omdat wij ons het leven niet kunnen voorstellen zonder een fantastisch stukje lamsvlees uit de Lozère. Of een super verse kabeljauw. En die liefde voor eten, proef je, wanneer je bij WITLOF komt eten.

Jürgen en Rian Eikholt
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Heerlijke gerechten met bijpassende wijn! Gezellige sfeer!

za 10 oktober 2020

Dieneke Haverkort

Heerlijk eten en hele ontspannen gezellige sfeer!

vr 09 oktober 2020

Marianne van der Woude

We hebben genoten van een ‘late lunch’, dit is echter veel meer een meesterlijk culinair drie gangen dineetje ! De opmaak van de borden ziet er niet allen prachtig uit, maar de smaken zijn zijn nog heerlijker en harmoniëren perfect met elkaar en de geserveerde wijn. Omdat alle corona voorzorgsmaatregelen goed in acht worden genomen kun je ook ontspannen genieten.

ma 05 oktober 2020

L. uit Arnhem

Voor de tweede keer bij Witlof gegeten, dit keer een late lunch/vroeg diner en het was weer geweldig! Het vriendelijke personeel, de smaakvolle gerechten, het woonkamer gevoel en de fijne achtergrondmuziek maken het tot een super totaalpakket, kortom tot gauw!

za 03 oktober 2020