account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Zarza

Zarza

Elke dag opnieuw persen we het maximum aan smaak uit onze kleine keuken. Verrassen, niet choqueren, creatief op basis van vakkennis met veel ruimte voor het product. Een keuken met de voeten op de grond, een eigen kijk op de wereld, op het ritme van de natuur maar thuis in de stad.

België boven: jonge Mechelse bloemkooltjes, asperges van boer Jef, aardbeien van 't veld, wilde vlierbessen, Belgisch Wit Blauw rund, everzwijn uit Ardense bossen ... ze krijgen elk op hun moment een ereplaats op het menu.

Via een uitgekiende selectie van leveranciers zorgen we voor een zo kort mogelijke keten tussen natuur en bord.

Welkom!
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Dora Stevens

Zarza blijft voor mij een toppertje! Heel vriendelijke bediening, lekker en mooi gepresenteerd eten in een klassevol en rustig kader. Ik raad het iedereen aan!

vr 17 mei 2019

A.

Food was delicious and beautifully presented. Great service and very good chosen wines!! It was a great experience. Congratulations for such a great work!

za 11 mei 2019

Chantal Spinoy

Schitterend eten, heerlijke pure smaken met aandacht voor de ingrediënten ! Service verdien dikke pluim, hoe oprecht klantvriendelijke bediening. TOP!!

za 11 mei 2019

N.

Uitstekend eten, heel lekkere Hongaarse (rode) wijn!

za 11 mei 2019