account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Zarza

Zarza

Elke dag opnieuw persen we het maximum aan smaak uit onze kleine keuken. Verrassen, niet choqueren, creatief op basis van vakkennis met veel ruimte voor het product. Een keuken met de voeten op de grond, een eigen kijk op de wereld, op het ritme van de natuur maar thuis in de stad.

België boven: jonge Mechelse bloemkooltjes, asperges van boer Jef, aardbeien van 't veld, wilde vlierbessen, Belgisch Wit Blauw rund, everzwijn uit Ardense bossen ... ze krijgen elk op hun moment een ereplaats op het menu.

Via een uitgekiende selectie van leveranciers zorgen we voor een zo kort mogelijke keten tussen natuur en bord.

Welkom!
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A. uit Lubbeek

Heerlijk (het eerste gerecht van dorade was subliem!) en heel vriendelijk bediend!

di 16 juli 2019

I. uit Antwerpen

The exceptional, out-of-the-ordinary wines and beer; the bright glass-roof-covered sitting area; and of course the food, all made for a special dinner indeed. In particular, the Dorade Royale appetiser blew us away!

ma 15 juli 2019

Estelle Crabbé

Zeer lekker eten, zeer goede service, gezellig en ook al zit er veel volk heb je toch nog het gevoel dat het rustig is! Zeker de moeite!

do 11 juli 2019

J.

Super lekker gegeten, bijzondere bijpassende wijnen erbij in een mooie ambiance in de binnentuin. Vriendelijk en attent personeel, niets op aan te merken anders dan ga zo door!

za 06 juli 2019