accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Zoetelief

Contact

Zoetelief staat al jaren hoog in de lijst van de Terras Top 100 van Nederland. In ongedwongen sfeer kun je hier genieten van hippe en trendy gerechten. Of kom gezellig high-winen!

Zowel een vis, vlees of vegetarische liefhebber zal blij verrast zijn. Wij zijn trots op de uitgebreide keuze aan mooie wijnen en onze expertise op het gebied van cocktails en gin tonics. Zoetelief wordt door de gasten gezien als een zaak met een stijlvolle inrichting, waar prijs-kwaliteit en uitstraling perfect in balans zijn.
?
Zoetelief ligt in de gezelligste straat van Nederland en ontvangt al jaren gezelschappen van 2 tot 350 gasten.

Veel gezelschappen maken van Zoetelief gebruik voor een presentatie met workshops, als vertrek punt voor een activiteit of voor hun bedrijfsfeest/diner.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.3

Gemiddelde score

  • 8.5/10Kwaliteit
  • 8.6/10Service
  • 7.8/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Sanne Zuiverloon - Mauritsz

Heerlijke middag gehad. De High wine was echt top! Goede service.

ma 05 december 2022

Steve de Gruiter

Echt heerlijk gegeten en de bediening was super vriendelijk, thumbs up!

za 19 november 2022

Susanne Ninaber

Afgelopen zondag met vrienden gebruncht. Dit was uitstekend, voldoende en heel divers. Van een klein broodje met advocado met Humus en Artisjok, klein croissant met zalm en een geporcheerd ei, flatbread met bietenhumus en een geporcheerd eitje, broodje met Surimi, verse wafel met rood fruit en madeleines met roodvrucht jam. De smaken was heerlijk, bediening was vriendelijk en goede service!

zo 06 november 2022

Jacqueline Schild

Het was heerlijk en de bediening was super leuk en erg vriendelijk

za 29 oktober 2022